zg bijous ne için kullanılır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Jessyca Greenholt DDS
Puan: 4.2/5(61 oy)

Bijou, 'küçük, zarif bir şekilde işlenmiş biblo'dur. 1.11 Yaması'ndan itibaren, bijou sadece A Bijou'da şu amaçlar için kullanılmaktadır: Zanzaca Zandalar Kabilesi ile itibar kazanmak için tekrar edilebilir. Bir bijou'yu yok etmek istiyorsanız, onu başka herhangi bir eşya gibi yok etmeyin (bazıları bu hatayı yaptı.)

ZG Bijous ile ne yaparsınız?

Bu görevi tamamlamak için Yojamba Adası'ndaki tapınaktaki sunağın önünde bir bijou (herhangi bir renk yapar) 'kullanmanız' gerekir. Bijou'yu yok ettikten sonra, bir Zandalar Onur Fişi (https://classic.wowhead.com/?item=19858) Zandalarya Kabilesi ile itibar kazanmak için kullanabilirsiniz.

Bijous ZG'yi nereye teslim edebilirim?

Süre Zanza Sunağı'nın yanında duran , onları yok etmek için bir bijou'ya sağ tıklayabilirsiniz. A Bijou for Zanza'yı tamamlamak, Zandalar Kabilesi ile 150 İtibar kazandıracaktır. Görev tamamlandıktan sonra Zanza'nın Altarı'ndaki bijous'u yok edebilirsiniz.

Bijous'u nerede kırdın?

Bijous'u yok etmek için, git Zanza Sunağına (13,15) ve fare işaretçisini büyüteç haline getiren taş tabletin önünde durun. Ardından, 50 Zandalar temsilcisi veren ve ayrıca size bir Zandalar Onur Simgesi sağlayan bijou'ya sağ tıklayın, bu da 75 tekrar daha sağlayacak.

ZG enchants için neye ihtiyacınız var?

Sınıfınızı büyülemek için Zandalar Kabilesi fraksiyonuna ve iki eşyaya ihtiyacınız var:

  • Zandalar Kabilesi fraksiyonu: Dost canlısı. Zul'Gurub'dan 1 tam puan ile dost olabilirsiniz.
  • Sınıfınız için 1 adet Delinmiş Vudu Bebeği. Bunların Zul'Gurub içindeki Uğursuz Hoodoo Kazıklarından yağmalanma şansı var. ...
  • 1x Primal Hakkari Idol.

Bijous, Zandalar Coins ve Zul Gurub Ödülleri [WoW Classic]

29 ilgili soru bulundu

ZG paraları XP veriyor mu?

Bir guild'in ZG jetonlarını çevirerek powerlevel yapabileceğinizi söylemesi beni meraklandırdı. Görev 58. seviyede mevcuttur ve tur başına 660 XP (kaynak). İhtiyacınız olan miktarı hesaplayan bir elektronik tablo yaptım ve bu kadar pahalı olmamasına şaşırdım.

ZG Rep'i nasıl hızlı bir şekilde edinirsiniz?

İtibar kazanmak

Esas olarak Zandalar Kabilesi için itibar kazanabilirsiniz. Zul'Gurub baskın örneğinde çöpleri ve patronları öldürerek . Zul'Gurub'un her tam çalışması yaklaşık 2400 ila 3000 itibar kazandırır.

ZG paraları ne için?

Kabilelerin Sikkeleri ('Zul'Gurub madeni paraları' olarak da bilinir), düşmüş trol imparatorluklarından daha az Güç Örnekleridir. Her madeni para ayrı bir trol kabilesini temsil eder .

Klasik vay için Bijous nedir?

bijou 'küçük, zarif bir şekilde işlenmiş biblo' . 1.11 Yaması itibariyle, bijou sadece Zandalar Kabilesi ile itibar kazanmak için tekrar edilebilen A Bijou for Zanza'da kullanılmaktadır. Bir bijou'yu yok etmek istiyorsanız, onu başka herhangi bir eşya gibi yok etmeyin (bazıları bu hatayı yaptı.)


58 60 kaç Bijous eder?

Üç jeton setini teslim etmeniz gerekecek. 638 kez 58'den 60'a ulaşmak için. Bu, üç jeton setinde HER jetondan 638'e ihtiyacınız olacağı anlamına gelir.

Yüceltmek için kaç Bijouss gerekir?

Bijous, 50 rep için 75 rep + jeton, yani 125 toplam . 3x jeton 25 rep + jetondur. Ardından 42k tekrar için matematik yaparsınız, yol boyunca yapacağınız tüm koşuları ve görevleri çıkarırsınız.

ZG boost hangi seviyede?

ZG artırma / rep çiftçiliği 51. seviye .

Witherbark madeni paralarını nereye teslim edebilirim?

Bunlar takas edilebilir, böylece bir jetonla başka bir jeton takas edebilir veya bunları satın alabilirsiniz. müzayede salonu çok ucuz. Şu anda Blackhand PVE aleminde jeton başına 3.5 altın.


ZG paraları TBC'de çalışır mı?

Deneyim puanları karşılığında ZG Coin'leri teslim edebilirsiniz. ... Hatta bazı oyuncular, ZG Coin'leri TBC'de bir seviye artışı için kullanmayı planlayarak çiftçilik yapıyorlar. Yine de, Blizzard şimdi ZG Coins'in TBC'de çalışmayacağını duyurdu.

Nötrden yüceye ne kadar temsilci vardır?

Bu, aldığı anlamına gelir 21000 tekrar tarafsızdan saygıdeğer duruma geçmek için puan ve saygı duyulandan yüceliğe geçmek için 21000 puan daha.

ZG'de onur jetonlarını nasıl alırsınız?

Bu eşya, aşağıdaki görevlerden alınan bir görev ödülüdür:

  1. [60] Stranglethorn Vale'deki Zulian, Razzashi ve Hakkari Sikkeleri.
  2. [60] Stranglethorn Vale'deki Gurubashi, Vilebranch ve Witherbark Paraları.
  3. [60] Stranglethorn Vale'deki Sandfury, Skullsplitter ve Bloodscalp Coins.
  4. [60] Stranglethorn Vale'de Zanza için Bijou.

zandalar aşireti nerede?

Zandalar Kabilesi, Zandalari trollerinin bir fraksiyonuydu. Yojamba Adası Zul'Gurub'un serbest bırakılmasıyla. Zul'Gurub ve Atal'Hakkar Tapınağı'ndaki dirilmiş Kan Tanrısı ve onun Atal'ai rahiplerine karşı yardım toplamak için Yojamba Adası'na geldiler.


Bijous'u XP için teslim edebilir misin?

Bijuteri kırarak exp kazanmazsın . 58'de exalted gitti. Exp veren tek şey ZG silah teslimleri ve boyun yükseltmesiydi.

ZG'deki idoller ne yapıyor?

Primal Hakkari Idol ile sınıfa özel Delinmiş Vudu Bebeği gereklidir. Zul'Gurub Miğfer ve Bacak Büyüleri . ... Dost itibarına ulaştıktan ve gerekli eşyaları elde ettikten sonra, Zul'Gurub içindeki Huzursuz Zanza'ya götürülebilir ve ilgili büyü ile takas edilebilir.

ZG enchant için Arcanum'a ihtiyacınız var mı?

Not: 1.11 Yaması itibariyle, Dire Maul librams veya arcanum ve diğer Primal Hakkari eşyaları, Büyücüler için artık gerekli değil .

11 paket ZG kaç çetedir?

Düzenleme: Bazı bilgileri oluşturmak için kabaca gerekir 14-16 koşu 11 paketten normal ZG, bir SOLO güçlendirici olarak 58-60'tan çıkmak için çeker.


ZG çalışması başına ne kadar XP alıyorsunuz?

51-52 arası ZG yaptım ve ortalama 17k deneyim her biri 20g'de çalışma başına. Bunun pahalı bir yolculuk olacağını söylemeye gerek yok.