Ekim grubu çekildi mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Nia Murray
Puan: 4.4/5(54 oy)

İlk sezonun çekimleri şurada gerçekleşti: Cambridge, Ontario Eylül'den Aralık 2018'e kadar.

Ekim Faction'ın ayarı nerede?

Ekim Faction, Fred'in babasının ölümünden sonra memleketlerine dönen, dünya çapında gezinen canavar avcıları Fred ve Deloris Allen'ın hikayesini takip ediyor. Kuzeydoğu new york genç çocukları Geoff ve Viv ile.

Ekim Fraksiyonu İptal Edildi mi?

'Locke & Key'in yenilenmesinden yeni çıkan Netflix, hem 'V-Wars' hem de 'October Faction' ilerlemeyeceği için yayıncı IDW'den kalan iki çizgi romandan ilham alan şovunu iptal etmeyi seçti.

Ekim Faction'ın 2. sezonu var mı?

Netflix'in birinci sınıf dramalarından ikisi dizi ikinci sezonu görmeyecek . Yayın devi, Jonathan Maberry'nin en çok satan kitabından uyarlanan Ian Somerhalder'ın oynadığı vampir drama dizisi V Wars'ı ve Steve Niles'ın IDW çizgi romanına dayanan Ekim Faction'ı iptal etti, Deadline doğruladı.

Ekim grubuna ne oldu?

23 Ocak 2020'de Netflix'te gösterime girdi. Dizide Tamara Taylor, J.C. MacKenzie, Aurora Burghart, Gabriel Darku, Wendy Crewson, Megan Follows ve Stephen McHattie rol alıyor. Mart 2020'de dizi bir sezon sonra iptal edildi .

Buzzfeed'de Çözülmemiş Korkunç Anlar

25 ilgili soru bulundu

Fred Allen Ekim grubuna ne oldu?

Bunlardan en önemlisi Fred Allen'ın (J.C. MacKenzie) ölümüdür. Edith tarafından öldürüldü sondan bir önceki bölümde. Bölüm 10'da, Alice'in kocası Omari (Andrew Moodie) ile araftadır ve ona ölümlü diyara dönmesine izin verecek bir 'pencere' olduğunu açıklamıştır.

Ekimden sonra hangi fraksiyonu izlemeliyim?

Görmeniz Gereken 'October Faction' Gibi En İyi 7 Şov

  1. Cadıların Keşfi (2018-)
  2. Kan Bağları (2007) ...
  3. Kolçak: Gece Avcısı (1974-1975) ...
  4. Doğaüstü (2005-) ...
  5. Penny Korkunç (2014-2016) ...
  6. Ölüm Vadisi (2011) ...
  7. Sabrina'nın Chilling Adventures (2018-) ...

Ekim Faction izlenmeye değer mi?

Ekim Fraksiyonu var yeterince aile kaygısı bir izleyicinin ilgisini canlı tutun. Şimdi, karışıma daha fazla canavar avı eklenirse, gösteri çok eğlenceli olacak. Netflix Original Central'da kalite kontrol ciddi bir sallantıda ve bu yarım kalmış çaba gerçek bir endişe kaynağı.

Ekim Faction'da Cat'i kim oynuyor?

Cathy MacDonald, Netflix televizyon dizisi October Faction'ın yinelenen karakterlerinden biridir. O tarafından tasvir edilir Awen O'Driscoll .

Ekim Grubundaki canavar nedir?

Moşe Alice Harlow'u avlayan elit bir doğaüstü yaratıklar ekibinin lideri olarak ilk kez Ekim Faction 6. bölüm olan 'Open Your Eyes'da tanıtıldı.

Alice, Ekim Faction'da kötü mü?

Alice intikamcı bir büyücü Allen ailesini hedef alan. 1. Sezon başlarken, Allen ailesinin patriği, Fred Allen'ın babası ve Viv ile Geoff'un büyükbabasının kalp krizinden öldüğünü öğreniyoruz.

Ekim Fraksiyonu Neden İptal Edildi?

Ekim Faction'ı bozma kararı geldi sıcak kardeş IDW draması Locke & Key için 2. sezon yenileme siparişinin hemen ardından. ... Ne yazık ki, Allen ailesi, Locke & Key'den daha sesli Lockes ile karşılaştırıldıklarından zarar görmüş olabilir. IDW'nin komik tekliflerinin hayranları için bu sonuç tahmin edilebilirdi.

Ekim Faction'daki tek gözlü adam kim?

Dante, Netflix televizyon dizisi October Faction'ın yinelenen karakterlerinden biridir. O tarafından tasvir edilir Calvin Desautels .

Ekim Faction'daki büyücü kim?

Gölge Avcıları: Ölümcül Oyuncaklar Maxim Roy Deadline'a göre (ve aktör tarafından Twitter'da onaylandı) Netflix'in Ekim Faction televizyon dizisinde büyücü Alice Harlow olarak rol aldı.

Fred, Dolores Ekim Faction'ı aldatıyor mu?

Fakat Fred'in hile yapmasının nedenini hiç görmedik Deloris'te. Aslında onu liseden beri seviyordu ve kasabanın acımasız ırkçılığının ortasında onunla kaçtı, ancak babasının ayak izlerini takip etmek için Presidio'ya geri döndü. Canavarları öldürme konusunda ortak bir ilgileri vardı, bu yüzden hile yapmasının bir anlamı yok.

Ekim Faction'daki ikizler nelerdir?

Resmi özet: October Faction, Fred'in babasının ölümünden sonra 17 yaşındaki ikizleriyle birlikte New York'taki memleketlerine dönen Fred(J.C. Mackenzie)) ve Deloris Allen'ı (Tamara Taylor) takip eder. Geoff (Gabriel Darku) ve Viv (Aurora Burghart) .

Ekim Faction ne kadar korkutucu?

Ebeveynlerin, Ekim Grubunun bir şiddetli, yoğun bilim kurgu draması bazı karakterleri olmasına rağmen çocuklar ve gençler için değildir. ... Kanlı aksiyonun yanı sıra, sırlar mutsuz sonuçlar doğurduğundan ve insanlar geçmişlerinin gerçekleriyle boğuştuğundan, dizi bolca aile dramı da kuruyor.

Fred Ekim hizipinde gerçekten öldü mü?

Ekim Faction'ın birinci sezonunun sonu için spoiler bu fotoğrafın ötesinde. İlk sezonun sonu ile biter Fred, Gate Night'ta vuruldu ve görünüşe göre öldürüldü .

Ekim Faction'daki ikizlerin gerçek ebeveynleri kimler?

Aile Bilgileri

  • Kardeşler. Geoff Allen (İkiz Kardeş)
  • Ebeveynler. Alice Harlow (Biyolojik Anne) Omari (Biyolojik Baba) Fred Allen (Üvey Baba) ...
  • Büyükanne ve büyükbaba. Samuel Allen (Baba tarafından Evlat Edinilen Büyükbaba) Maggie Allen (Baba tarafından Evlat Edinilen Büyükanne) ...
  • Diğerleri. Seth Allen (Evlatlık Amca)

v savaşları uçurumda mı biter?

Bir şey vermek için burada değiliz, ancak V Wars 1. sezonun hayranlarını uçurumda bıraktığını söyleyebiliriz. ... TVLine'a göre, Netflix, 2020'de V Wars'ı resmen iptal etti . Ancak, eski The Vampire Diaries yıldızı Ian Somerhalder, Dr. Swann'ı henüz terk etmedi ve 'Hayır, hayır, Dr.

Locke and Key'in ikinci sezonu olacak mı?

Geeked Haftası sırasında Netflix, Locke and Key 2. sezonunun şubat ayında Netflix'te yayınlanacağını duyurdu. Ekim 2021 .

Hangi Netflix dizileri İptal edildi?

Aşağıda, eleştirmenlerin sevdiği 27 iptal edilmiş Netflix dizisi var:

  • 'Marvel's Luke Cage' - 2 sezonun ardından iptal edildi.
  • 'Sense8' - 2 sezon sonra iptal edildi. ...
  • 'The Society' - 1 sezonun ardından iptal edildi. ...
  • 'Lucifer' - 6 sezondan sonra (Netflix'te 3) iptal edildi ...
  • 'The OA' - 2 sezon sonra iptal edildi. ...
  • 27. '...

2020 2021'de Hangi Diziler İptal Edildi?

İptal Edilen Diziler 2021: En Sevdiğiniz Dizilerden Hangisi Sona Eriyor?

  • ABC. Asi, 1 sezon. ...
  • Amazon. Bosch, 7 mevsim. ...
  • AMC. The Walking Dead, 11 sezon. ...
  • BBC Amerika. Killing Eve, 4 sezon.
  • CBS. NCIS: New Orleans, 7 sezon. ...
  • CW. Siyah Aydınlatma, 4 mevsim. ...
  • Disney+ Doğru Şeyler, 1 sezon.
  • VE!