Yumruk sigurd almalı mıyım?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Oma Bira
Puan: 4.8/5(21 oy)

Hem Basım'ı hem de Sigurd sadakatinizi azaltacak Sigurd ile ve sonunu etkiler. Basim veya Sigurd'u yumruklamamayı seçersen sadakatin aynı kalacak.

Sigurd'u yumruklamalı mıyım yoksa bu kadar mı?

Bu kadar yeter: sen söyle Sigurd, tutacağın bir sözün var. , ve bir süreliğine ayrılacaksınız; Punch Sigurd: Sigurd'u yumruklarsanız, size Eivor'un öfkeyle Odin gibi davrandığını, ancak bilgeliğinden yoksun olduğunu söyleyecektir. Kardeşler bir süreliğine ayrılacaklar.

Basim'i yumruklasan fark eder mi?

'Nefes al' veya 'Punch Basim' komutları verildiğinde, Basım'ı yumruklamayın . Bu, potansiyel olarak oyununuzun sonunun sonucunu etkileyebilir ve gerçek sona ulaşmanızı engelleyebilir.

Basım'ı yumruklamak Sigurd vuruşu mu?

Tartışma sırasında Eivor'a Nefes Al, Punch Basim, Bu Kadar Yeter ve Punch Sigurd diyalog seçenekleri verilir. Eivor, Sigurd veya Basim'den birini yumruklarsa, bu bir Sigurd Vuruşu olarak sayılır. Yumruk atmak da onurlu bir seçim değil .

Basım'a yumruk mu atayım yoksa nefes mi alayım?

( Nefes al ) çünkü Basim'e yumruk atmak ikisini de kızdıracak ve Basim, duygularınıza hakim olamamanızın bir sorun olduğu yorumunu yapacaktır.

Assassin's Creed Valhalla | Basım ve Sigurd'u Yumruklarsan Ne Olur Ve Ya yapmazsan Ne Olur?

35 ilgili soru bulundu

Sigurd Valhalla ile savaşır mısın?

Sigurd sana zarar veremez yani gerçekten hiç bir şey bu patron dövüşüne. İstediğin silahla onu birkaç kez salla. Cidden, sana zarar veremez. Denemesine izin verin - size vuracak ve sizi yere serecek, ancak herhangi bir zarar vermeyecek.

Sigurd kötü biri mi?

O zaman Sigurd kim? Peki, Sigurd aynı zamanda bir Isu'dur. . Eivor'un gerçekliğin İskandinav versiyonunda, o Tyr, İskandinav Savaş Tanrısı olarak bilinen Isu'dur, bu yüzden Kadimler'in kötü Düzeni üyesi Fulke tarafından onun bir tanrı olduğuna dair tüm o konuşmalar gerçekten göze çarpıyordu.

Sigurd Yargısına katılmalı mıyım?

Seçim yapmanızı öneririz, 'Sigurd'un kararını destekliyorum' ,' oyunun gerçek sonunu görme şansınız daha yüksek olsun diye yapmasanız bile. Bu, bu görevi ve Hunwald Lay of Hunwald destanını tamamlar.

Sigurd'a korkak mı diyorum?

Sigurd sen bir korkaksın

Sigurd'u ara kolay yolu seçmeye çalıştığı ve müttefikine sırtını döndüğü için . Sigurd size kendisinin değil Jarl olduğunu ve bunun onun seçimi olduğunu hatırlatır.


Sigurd'u kızdırırsan ne olur?

'Öfkeninizi anlıyorum' seçeneğinin seçilmesi Sigurd'un Norveç'te kalmasına neden oluyor ve Eivor, Ravensthorpe'un kavanozu olur . 'Senin yerin burası'nın seçilmesi aynı sonucu verir - Sigurd kalır ve Eivor Ravensthorpe'un (Sessiz Eve Dönüş) kavanozu olur.

Dag'a baltasını vermeli misin?

Buradaki en iyi seçim Dag'a baltasını vermektir. yapmazsan değişir sonu oyun ve Assassin's Creed Valhalla için gerçek son elde edemezsiniz. Sonunun ne olduğu umurunuzda değilse, hangi seçeneği beğendiğinizi seçin.

Basim neden Eivor'a ihanet ediyor?

Assassin's Creed Valhalla'da Basim Eivor'a ihanet etti Isu Loki'nin reenkarnasyonu olduğu ve oğlunun gördüğü haksız muamele için adalet istediği için . Basim, Loki'nin oğlu kurda haksız yere davranan Isu Havi (Odin) ve Isu Tyr'ın reenkarnasyonları oldukları için Eivor ve Sigurd'un ölmesini ister.

Basım iyi biri mi?

Sonunda olsa da, Basım'ın kötü adam olduğu ortaya çıktı İlk Medeniyet sırasında Odin olarak geçmişte yaptığı yanlışlar için Eivor'dan intikam almak isteyenler hep birlikte. Bu şeytani plan, Basim'in karakterizasyonuyla aynı çizgide olmayacak kadar dışarıda olduğu için acımasız bir kötü adama dönüştürdü.


Randvi'den ayrılırsam ne olur?

İlk karşılaşmadan sonra Randvi'den ayrılırsanız, eylemleriniz bir Sigurd Strike olarak sayılmayacak ve sizi İyi Son'a doğru dürtmeyecek . Dahası, Sigurd'a ihanet etmemeyi tercih ederseniz, çiftin sonunda ayrılacağı için tek yapmanız gereken hikayenin ilerlemesini beklemektir (hikayenin 40 saati).

Randvi Sigurds karısı mı?

Randvi. Şimdi işlerin ilginçleştiği yer burası. Randvi, Sigurd'un karısıdır. ve Jarl'ınızın diğer yarısıyla yatağa atlamak, iyilik yapmanın en iyi yolu olmayabilir.

Randvi ile çıkmalı mıyım?

Buradaki en güvenli seçim I'i seçmektir. bakım bir arkadaş olarak senin için. Ama kalbiniz AC Valhalla Randvi'yi romantizme adadıysa, her şey kaybolmaz. Sigurd ve Randvi ayrıldıktan sonra onunla daha sonra güvenli bir şekilde bağlantı kurabileceksiniz. Bu şekilde Sigurd'u üzmeyecek ve alacağınız sonu riske atmayacaksınız.

Hunwald Ealdorman olmalı mı?

Ama Aelfgar'ı mı yoksa Hunwald'ı mı seçmelisiniz? Aelfgar'ı seçtiyseniz, Hunwald, Ravensthorpe'a taşınacak diğer yarısı Swanburrow ile birlikte. Bu, Aelfgar'ın, bitirdiğinizi düşündüğünüzde geri dönüp Order of the Ancients üyelerini öldürmek zorunda kalmadan mükemmel bir Ealdorman seçimi yapacağı anlamına gelir.


Cüceye özgürlüğünü vermeli misin?

Ivaldi ile mümkün olan en iyi sonuç için, ona hemen özgürlüğünü teklif etmelisin . Ancak burada minnettarlığı seçseniz bile, diyalog Havi'nin ne olursa olsun Ivaldi'ye özgürlüğünü sunması ile sonuçlanacaktır.

Valhalla'daki kötü son nedir?

Biri Sigurd'a ihanet edeceklerine dair bir kehanet, diğeri ise All-Peder Odin'in kendisi. Eivor, sık sık Odin'in onları şeref yerine şanı seçmeye zorlayan vizyonları yaşar. Eivor, İskandinav bilgelik ve bilgi tanrısının tavsiyesine kulak verirse , oyuncular kötü son alır.

Sigurds Yargısına katılmazsanız ne olur?

Sigurd'un kararına katılmak onu memnun edecek ve AC'deki gerçek sona doğru sayılacak: Valhalla . Bununla birlikte, onunla aynı fikirde olmamak bir saldırı olarak sayılacak ve sizi gerçek sona ulaşmaktan uzaklaştıracaktır.

Sigurd'a karşı kaç vuruş yapabilirsin?

Aldığını hatırla üç vuruş Sigurd ile İngiltere'yi geride bırakmasına neden olacak ve oyunculara en kötü sonu verecek. Artık Sigurd'un tüm saldırılarını nasıl tamamlayacağınızı ve en iyi sona nasıl ulaşacağınızı bildiğinize göre, daha fazla Viking ipucu ve bilgi için Assassin's Creed Valhalla rehberimize gidin.


Sigurd öğrenmeden Randvi'den ayrılabilir misin?

Dikkat et, onunla takılmak için hala bir seçenek var, ama Sigurd yine de öğrenecek . Bununla birlikte, daha sonra ana hikayede (SPOILER AHOY), AC Valhalla'daki Sigurd ve Randvi ayrılacak. ... Onlar (SPOILER) ayrılana kadar bekleyin.

Sigurd bir Tanrı Valhalla mı?

Sigurd İskandinav tanrısı Tyr'ın reenkarnasyonu savaştan ve adaletten. Bu, her ikisinin de aynı ses çıkarması ve bir noktada bir kollarının kesilmesi gerçeğiyle vurgulanır.

Basım'ın Altair ile akrabalığı var mı?

Aynı doğrultuda, Basım, Altair ile daha doğrudan bağlantılı olabilir Altair'in ebeveynleri hiç tanıtılmazken, Basım Arapça bir isimdir. Ubi tüm farklı ebeveyn soyunu yeniden keşfetmeseydi Basim, Altair'in doğrudan atası ve Ezio'nun dolaylı bir atası olabilirdi.

Eivor bir tanrı AC Valhalla mı?

Ancak buna rağmen, Eivor hala serinin ayrılmaz bir karakteri haline geliyor. Oyuncular, Kardeşliğin tam üyesi olmasalar da, Eivor'un aslında İskandinav tanrısı Odin'in reenkarnasyonu .