Kutulardan kromatik kavgacılar alabilir misin?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dillan Harber
Puan: 4.2/5(33 oy)

Nasıl Alabilirim? Kromatik dövüşçüler muhtemelen bir Efsanevi dövüşçüye benzer bir düşme oranı ile başlar, ancak onları 700 mücevherle satın almak yerine, elde edebilirsiniz. brawl pass satın alarak bonus olarak ! Alternatif olarak, düşme oranının artmasını bekleyebilir ve kutularda bir Kromatik kavgacı almayı umabilirsiniz.

Kromatik kavgacıları nasıl elde edersiniz?

Chromatic Brawlers'ın kilidini açma şansı Brawl Pass sezonlarındaki değişiklikler . Bu Kavgacıları elde etme şansı, Kavgacının yayınlandığı sezonda Efsanevi Nadirlikte başlar ve sonraki sezonlarda Epik Nadirliğe kadar değişir.

Kavgacıları büyük kutulardan alabilir misin?

Büyük bir kutu açarsanız, 3 kavga kutusuna eşdeğerdir, yapacaktır. üç kavga kutusu çekilişi . Bu, en fazla üç özel öğe (kavgacı, yıldız güçleri veya gadget'lar) alabileceğiniz anlamına gelir.

Gale'i kavga kutularından alabilir misin?

Bunu oyun oynarken istediğiniz zaman anında yapabilirsiniz. Brawl Pass'ta 30. seviyeye ulaştığınızda kilidi açılır. Alternatif olarak, Gale'i elde etmenin diğer tek yolu güç noktalarıyla dolu kavga kutuları tedarik ederek . Bunları Brawl Pass'ta ilerleyerek kazanabilirsiniz.

Dalgalanma iyi bir Kavgacı mı?

Süper Seviye 3 ile birlikte Surge, hedefini vurmazsa daha fazla hasar vermesini sağlar. Surge en güçlü Brawler olmayabilir , ancak Brawl Stars'ın şu anki kadrosundaki diğer birçok isme karşı kendini tutabilir. Kesinlikle oyunda daha önce görmediğimiz yeni ve benzersiz mekanikler getiriyor.

KROMATİK BİR KAVAŞÇI NASIL AÇILIR! (Oynaması ücretsiz)

30 ilgili soru bulundu

Brawl Stars'taki en nadir kavgacı nedir?

Asla bir Anı kaçırmayın

Hayır, Kumlu şu anda oyundaki en nadir Brawler.

En iyi kromatik kavgacı kim?

Oyundaki en iyi kromatik kavgacı ortaya çıkar ! O çok güçlü bir kavgacı, sinirleri bozuldu ama bu pek bir fark yaratmadı, hala o çılgın güce sahip ve brawl stars'taki ışınlanma yeteneği çok agresif ve savunmacı olmanızı sağlıyor!

Brawl Stars'taki bir sonraki kromatik kavgacı kim?

Vahşi Batı temalı sezonun adı Altın Silahlı Çete ve oyuna iki yeni Kavgacı, bir oyun modu ve birçok görünüm içeren büyük bir güncelleme getiriyor. Yeni Brawlers'ın adı Belle ve Squeak , sırasıyla kromatik ve efsanevi nadirdir.

Brawl Stars'taki en iyi Brawlers kim?

  • Kuruş.
  • Tara. ...
  • Arpa. ...
  • Baba. ...
  • Biraz. ...
  • Nita. ...
  • Frank. Frank o zamanlar gülünç derecede ölümcüldü, menzil tutkunu onu çıldırttı ve süper'i açık ara en ölümcül olanı, tamam pekala, Tara'nın yanında en ölümcül 2. ...
  • Dinamike. O zamanlar hatırladım, Dynamike'den nefret ettim, o sadece delice OP. ...


Kromatik mi yoksa efsanevi mi daha nadir?

Kromatik bir çok özel kavgacı nadirliği hangi gelecek güncelleme tanıtılacaktır. ... Muhtemelen Efsanevi kavgacı nadirliğine benzer bir düşme oranı ile başlayacaklar, ancak ilk sezonda onu açmazsanız, düşme oranı efsanevi bir düşme oranından Efsanevi bir düşme oranına yükselir.

Brawl Stars'ta efsanevi, efsaneviden daha mı iyi?

O oyunda, efsanevi efsaneviden daha yüksektir , ama kavga yıldızları efsanevi olandan daha düşük efsanevi hale getirdiğinden, bu nadirliği kaldırmak zorunda kaldım Eski Efsaneler (tanıtılan efsaneler, kahraman, dönem, astromotik, rütbesi indirilmiş tanrılar): Peri masalı nadirliği olarak da bilinir. ... kahraman kavgacı kutusu Kahraman: Cesaret nadirliği olarak da bilinir.

Kromatik kavgacılar şansınızı etkiler mi?

Hayır. Chromatic Brawler damlaları düşme şansını etkilemez .

Efsanevi bir kavgacı satın almak şansınızı sıfırlar mı?

Dükkandan Kavgacı Satın Alma şans değerinizi etkilemez . Bir Kutudan Yıldız Gücü açmak şans değerinizi etkilemez. Belirli bir nadirlikteki tüm Dövüşçülere sahip olmak, o nadirliğin Düşme Oranını %0,00000'e çıkaracaktır.


Bir kavga kutusundan efsanevi bir kavgacı alabilir misin?

Brawl Stars oyuncularının efsanevi bir kavgacı edinme şanslarını nasıl artırabilecekleri aşağıda açıklanmıştır. Karga, Leon veya Başak bir ganimet kutusundan. ... Bu dövüşçüler, Süper Nadir, Efsanevi ve Efsanevi olan en yüksek seviye dahil olmak üzere kendilerine bağlı farklı nadirliklere sahiptir.

Yeni Brawlers'ı nasıl hızlı bir şekilde edinirsiniz?

Brawlers nasıl edinilir

  1. Kutular. Bu Jetonları toplamak kolay bir iş değil. ...
  2. Mağaza. Kutulardan yeni bir Kavgacı almak için sabırsızlanıyorsan, Mücevherleri kullanarak Dükkândan bir tane satın alabilirsin. ...
  3. Kupa Yolu. İster 100 ister 3000 kupanız olsun, sıralamalarda yükselmek için hepsini verdiğiniz için teşekkür ederiz! ...
  4. Kavga Geçidi.

brawl stars öldü mü 2020

Bizim Kararımız. Son zamanlarda inkar yok düşüş oyun karşı karşıyaydı ama tüm oyunlara olan bu ve yeni özellikler ve güncellemeler ile popülerlik yeniden zirveye başlıyor ve milyonlarca oyuncu ile bu oyun hiçbir yere gitmiyor, yakın zamanda.

2020'nin en iyi kavgacısı kim?

Brawler Tier List (Haziran 2020)

  • 1 37: Nani.
  • 2 36: Leon.
  • 3 35: Dinamik.
  • 4 34: Onaylayın.
  • 5 33: Shelly.
  • 6 32: Boğa.
  • 7 31: Jessie.
  • 8 30: Kuruş.


4 nadir kavgacı nedir?

  • Ölü.
  • Tara.
  • Bay. P.
  • Filiz.
  • Byron.

Dalgalanma için hangi yıldız gücü en iyisidir?

Dalgalanma (Yıldız Gücü: maksimum )

Tekli hesaplaşmada Surge için en iyi yıldız gücü maks. Surge saldırısı artık rakiplere veya nesnelere çarptığında bölünür, bu da ona dövüşlerde fazladan fazladan hasar verir ve onu yakın mesafe durumlarında daha güçlü kılar.

BS'de nasıl dalgalanma olur?

Vuruş başına süper şarj

Surge, Sezon 2: Summer of Monsters'dan Seviye 30'da Brawl Pass ödülü olarak açılabilen bir Kromatik Kavgacıdır veya Brawl Box'lardan kilidi açıldı .