Reddedilen bir kelime mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Kathleen Mueller V
Puan: 4.4/5(60 oy)

hizmet etmemek. Kötü davranmak; zarar .

disserved ne demek?

geçişli fiil. : kötü veya yanlış hizmet etmek : zarar.

Disir ne demek

1. yeraltı tanrısı ; Plüton. 2. Yeraltı dünyası. [Latin Dīs, dalışların varyantından, varlıklı (yeraltı dünyasının topraktan gelen zenginliğin kaynağı olduğu inancından); Hint-Avrupa köklerinde boyaya bakın.]

Kötülük cümle içinde nasıl kullanılır?

Kötü hizmet cümle örneği

Bütün bu sorun, kadınlara büyük bir zarar verdi. Her iki durumda da okuyucuya ciddi bir zarar verilir. Bu ay çok şey öğrendiğimi hissediyorum, siz okuyucularıma bir kötülük yapmış olacağım. öğrendiğim bazı şeylerin yönüne işaret etmeyerek.

Hak edilen anlam mı?

: layık olmak : liyakat başka bir şansı hak ediyor. geçişsiz fiil. : layık olmak, zinde olmak ya da bir ödül ya da karşılık için uygun olmak… hak ettikleri gibi kabul edildiler.—

Çok Uzatan Çılgın Karens

41 ilgili soru bulundu

Seni hak ediyorum ne demek?

1 fiil Bir kişinin veya bir şeyin bir şeyi hak ettiğini söylüyorsan, demek istediğin eylemleri veya nitelikleri nedeniyle ona sahip olmaları veya almaları gerektiğini .

Ne tür bir söz hak edilir?

fiil (nesneyle birlikte kullanılır), hak edilmiş, hak edilmiş. eylemler, nitelikler veya durum nedeniyle hak etmek, nitelikli olmak veya hak talebinde bulunmak (ödül, yardım, ceza vb.): sürgünü hak etmek; sadaka hak etmek; üzerinde düşünülmesi gereken bir teori.

Adaletsizlik bir kelime mi?

Bir ünlünün dahil olduğu yüksek profilli mahkeme davaları, adaletsizlik olan tam tersinin aksine, artık adaletsizlikle sonuçlanıyor.

Bir kötülük mü yoksa bir kötülük mü?

Longman Çağdaş İngilizce Sözlüğü'nden birini/bir şeyi yapmak kötülük birine/bir şeye kötülük yapmak (aynı zamanda birine/bir şeye kötülük yapmak) başkalarına biri ya da bir şey hakkında kötü bir fikir verecek bir şey yapmak Taraftarlar oyuna büyük bir kötülük yaptılar.


Bana bir kötülük mü yapıyorsun?

Birini engelleyen veya ona zarar veren bir şey yapmak .

Odin'in savaşçılarına ne denir?

Odin'in Valkyrie'leri var - doğaüstü savaşçı kadınlar - savaşta katledilen savaşçıların cesetlerini özel savaşçı cenneti Valhalla'ya getiriyor; bu savaşçılar olarak bilinir Einherjar ve Ragnarök sırasında Yeraltı dünyasının istilacı güçlerine karşı Odin'in grev gücü haline gelir.

Disir Norse nasıl telaffuz edilir?

Disir olarak bilinen dişi ruhlar (telaffuz edilir) DEE-efendim ; Eski İskandinav dísir, Eski Sakson idisi), Hıristiyanlık öncesi İskandinav ve diğer Germen halklarının mitolojisinde ve dininde en esrarengiz ve can sıkıcı varlık gruplarından biridir.

Valkyrie'nin ruhu nedir?

İskandinav efsanesinden Valkyrie şeklini alan bir ruh, valkyrie ruhu şövalyelere cesaret verir . Ayrıca şövalyelere kanallık yaparak onlara yardım sağlayabilir.


İyi hak edilmiş anlamı nedir?

sıfat. (ayrıca hak edilmiş) uk/ˌwel dɪˈzɜːvd/ us/ˌwel dɪˈzɝːvd/ birinin davranış biçimleri veya sahip olduğu nitelikler nedeniyle sahip olmayı tamamen hak ettiği : Çok çalışıyor ve iyi bir iş çıkarıyor ve terfisini hak ediyor.

Kendine kötülük yapmak ne demek?

1. İnsanların biri veya bir şey hakkında görüşünü olması gerektiği kadar iyi olmayan bir şey yapmak. Onu sadece bir gazeteci olarak tanımlamak, ona kötülük yapmaktır. Kendine kötülük ediyor şarkılarının çok kötü icra edilmesine izin vererek .

Tamamen Bilişsel ne anlama geliyor?

sıfat. (bazen 'of' ile takip edilir) bilgi sahibi olmak veya göstermek veya anlamak veya gerçekleştirmek veya algılamak . eşanlamlılar: farkında, farkında uyanık. uyku durumunda değil; tamamen bilinçli.

adaletsizlik kelimesi nedir?

Adaletsizliğin bazı yaygın eş anlamlıları şunlardır: şikayet, yaralanma ve yanlış . Bütün bu sözler, 'haksız yere zarar veren bir fiil' anlamına gelse de, adaletsizlik, bir başkasına adaletsizlik veya birinin haklarının ihlal edilmesini içeren herhangi bir eylem için geçerlidir.


yanlış yargılanmak ne demek?

: yargıda yanılmak . geçişli fiil. 1: yanlış tahmin etmek. 2: hakkında haksız bir kanaate sahip olmak. Misjudge'dan Diğer Kelimeler Eşanlamlılar Örnek Cümleler Misjudge Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

Bunu farklı şekillerde hak ettiğini nasıl söylersin?

hak etmek

  1. para kazanmak.
  2. kazanmak.
  3. almak.
  4. savunmak.
  5. liyakat.
  6. garanti.
  7. kazanç.
  8. oran.

Birinin bir şeyi hak ettiğini nasıl söylersin?

Eş anlamlı

  1. hak etmek. fiil. Eğer bir şeyi hak ediyorsan, onu elde etmen doğrudur, örneğin davranış biçimin yüzünden.
  2. hak etmek. fiil. ...
  3. hak ediyor. sıfat. ...
  4. hak etti. sıfat. ...
  5. iyi kazanılmış. sıfat. ...
  6. hak edilmemiş. sıfat. ...
  7. oran. fiil. ...
  8. vadesi dolmuş. sıfat.

Bunu hak ettiğinizi söyleyebilir miyiz?

Bu cümleleri bir cümlede nerede kullandığınıza bağlı. İlk ikisi diğer kelimelerle takip edilmelidir. Örneğin. 'Kazanmayı hak ettin' veya 'Kazanmayı hak ettin'. Konuşmadaki her iki kişi de neyi hak ettiğini zaten biliyorsa, ' Bunu hakettin !' Burada 'o' hak ettikleri her şeyin yerini alıyor.


Seni hak etmiyorum ne demek?

Bir erkek sana seni hak etmediğini söylediğinde, bunun iki anlamı olabilir. Ya ayrılmak istiyor ya da sana iltifat ediyor . Ayrılmak istediğinde, senin için yeterince iyi olduğuna onu ikna ederek standartlarını düşürme. Kendi değerinizi fark edin ve sizin için daha iyi bir insan olmak isteyen biriyle birlikte olun.