Maymun olmak için şort giyebilir misin?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Kristopher Kihn
Puan: 4.6/5(43 oy)

1 cevap. Merhaba, Go Ape'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler! Biraz kirlenmekten çekinmeyeceğiniz rahat giysiler giymenizi öneririz (spor kıyafetleri mükemmeldir, ancak koşumun üst uyluklarınıza ve belinize oturacağını unutmayın, bu nedenle uzun şort en iyisidir ) ve spor ayakkabılar veya yürüyüş botları gibi kapalı burunlu ayakkabılar.

Yaz aylarında Go Ape için ne giyiyorsunuz?

Unutma: götürebilirsin, ama onları yanında paketlemezsen ekleyemezsin! Güne bolca katmanla başlamak en iyisidir: belki bir yelek , uzun kollu bir tişört, bir polar ve bir vücut ısıtıcısı ve ardından ısındıkça giysileri soyun.

Go Ape'de kot pantolon giyebilir miyim?

Bunu buraya bırakıyorum: En sevdiğiniz ayakkabı veya kot pantolonu giymeyin . Evet, başlamak harika görünebilir.

Go Ape yaparken ölen var mı?

Popüler bir macera parkında bir fermuarlı telden 40 fit düştükten sonra ölen bir KADIN, trajik kaza meydana geldiğinde yapılacaklar listesinin dışında yaşıyordu. Tina Werner 59 yaşında, düştüğünde Delaware'deki Lums Pond'daki Go Ape Zip Line ve Tree Top Adventure'ı ziyaret ediyordu. ... Kazada başka kimse yaralanmadı.

Yağmurda Go Ape için ne giyersin?

Kirlenmesine aldırmayacağın bir şey giymeni öneririz. Hava için giyin yani bir mac getir eğer hava tahmini yağmur için ise. Kolayca düşmeyecek doğru ayakkabılara sahip olduğunuzdan emin olmanız gerekir.

Go Ape Cannock Vlog Haziran 2021 - Treetop Challenge & Forest Segway!

30 ilgili soru bulundu

Go Ape için bir ağırlık kısıtlaması var mı?

Minimum ağırlık 44 lbs ve maksimum ağırlık 285 lbs'dir. , her ikisi de bekleyen koşum takımıdır. Denetim şartı yok. Go Ape, deneyimin başında sizi güvenlik sistemine bağlayacak bir eğitmene ve atlama platformunda sizi atlama hattına bağlayacak bir personele sahip olacak.

Telefonumu Go Ape'e alabilir miyim?

Kursa katılmak istediğiniz kamera veya cep telefonu gibi herhangi bir mobil cihaz her zaman sana bağlı olmalı veya kapatılıp güvenli bir cepte saklanabilir. 16 yaşından küçükleri denetleyecekseniz.

Hangi Go Ape en zoru?

Büyük 6 Macera

  1. EN YÜKSEK PLATFORM: GRIZEDALE ORMANI. ...
  2. EN BÜYÜK AĞLAR MACERASI: BLACK PARK. ...
  3. EN UZUN ZIP TELİ: ABERFOYLE. ...
  4. EN ZOR ENGEL: TÜM YERLERDE BULUNAN Üzengiler. ...
  5. EN UZUN GEÇİŞ: SHERWOOD AĞAÇTAN AĞACA ZIP. ...
  6. EN YÜKSEK GO APE KURSU: WHINLATTER.

Go Ape kalori yakar mı?

Ortalama 100-120 dakikalık 'Go Ape' süresine göre, yakılan ortalama kalori miktarı: Erkekler – 660 kalori (altı inçlik biberli pizzaya eşdeğer) Dişiler – 510 kalori (domuz pastırmalı çift çizburgere eşdeğer)


Go Ape yükseklik konusunda ne kadar katı?

Ayrıca aldığınız tüm çocuklardan da siz sorumlu olacaksınız. TreeTop Mücadelesi için, çocuklar en az 10 yaşında ve 1,4 metre boyunda olmalıdır . Bir yetişkin, 10-15 yaşlarında en fazla iki çocuğa nezaret edebilir (denetleyebileceğiniz çocuk sayısı 16 yaş ve üzeri için artar).

İlkbaharda şort giyebilir misin?

Soğuk mevsimde hangi şort giyilebilir diye merak ediyorsanız cevabım; hepsi ilkbaharda giymek için uygundur , sonbahar ve kış, ister parlak renkli, ister koyu renkli veya hafif kumaşlardan yapılmış olsunlar (sadece tayt ekleyin).

Go Ape için kimliğe ihtiyacınız var mı?

Yanınızda herhangi bir kimlik getirmeniz gerekmeyecek . 16 yaşından büyüklerin bir risk bildirimi ve sorumluluk reddi imzalaması gerekecektir. 16 yaşın altındakiler, 16 yaşın altındakiler için sorumluluk kabul eden risk bildirimini ve sorumluluk reddini imzalaması gereken 18 yaşından büyük katılımcı bir yetişkin tarafından denetlenmelidir.

Go ape'i tamamlamak ne kadar sürer?

Tree Top Adventure için belirlenmiş bir zaman yok - hızı siz seçin (makul dahilinde). Ancak, takım almaya eğilimlidir. yaklaşık 2-3 saat bir kursu tamamlamak için. Buna, deneyimli bir Go Ape ekibi üyesinden bir güvenlik demosu ve ipleri öğreneceğiniz (tam anlamıyla) bir uygulama oturumu dahildir.


Go Ape güvenli mi?

Go Ape ile ilgili güven verici şey güvenlik çok önemli ve eğitmenler kesinlikle size güven veriyor. Ancak vurgulandığı gibi, koşum takımınız ve birlikte çalıştığınız ekipman işi kolaylaştırmakla ilgili değil, sizi ve etrafınızdaki herkesi güvende tutmakla ilgili.

Go Ape'de güneş gözlüğü takabilir misin?

emin olun en az 20m mesafelerde net bir şekilde görebilirsiniz , (eğer araba kullanmak için gözlüğe ihtiyacınız varsa, Go Ape'de nezaret ederken bunları takmalısınız). BU BÜYÜK BİR SORUMLULUKTUR: BUNU ALMAK İÇİN HAZIR DEĞİLSENİZ SİTE 1'İN GEÇMEYİN - SİZE TAM İADE YAPACAĞIZ.

Go Ape'in dolapları var mı?

Go Ape'de anahtarlar ve telefonlar gibi küçük değerli eşyalarımızı kabin dolaplarımıza koyabiliriz ama büyük eşyaları saklamayın çantalar, soğutucular ve çocuklar gibi. Maceracıların eşyalarını arabada bırakmalarını veya kurslarımıza küçük sırt çantaları almalarını öneriyoruz.

Go Ape iyi bir egzersiz mi?

HEYECAN VERİCİ GO APE DENEYİMİ AŞAĞIDAKİ KASLARI GÜÇLENDİRİR: Rhomboids, Lower Trapezius, Rectus Abdominis, Obliques, Erector Spinae, Latissimus, Dorsi Gluteals ve Quadriceps. AYRICA AŞAĞIDAKİLERİ UZATIYOR: ... Uzmanları dinleyin ve Go Ape'deki bir sonraki çalışmanız için rezervasyon yapın - sizi görmek için sabırsızlanıyoruz.


Go Ape yorucu mu?

Bu macera, normal bir posta hattından daha zorlu. 5 istasyonun her birinde, başlı başına zorlu bir ip merdiveni tırmanmanız gerekiyor. Diğer 'daha fazla' talepkar özellik, içine sıkıştırdığınız ve ardından ağaç standına tırmanmanız gereken örümcek ağıdır.

Go Ape için nasıl antrenman yapıyorsunuz?

Go Ape Ziyaretinize Hazırlanmanın On Yolu

  1. Duyarlı Ayakkabılar giyin. ...
  2. Katmanlar harika! ...
  3. Su geçirmezliklerinizi sırt çantanıza ekleyin - her ihtimale karşı! ...
  4. Eldivenlerinizi ve kış yünlerinizi kazın. ...
  5. Bir çift güneş gözlüğü getirin. ...
  6. Bol miktarda yiyecek ve içecek aldığınızdan emin olun. ...
  7. Ormanda başka neler sunulduğunu kontrol edin.

Hangi Go Ape en yüksektir?

Go Ape ne kadar yüksek? En yüksek Go Ape kursu Glentrees ve en yüksek noktasında yerden 48 metre yüksekliktedir. Tipik olarak, Go Ape kursları yaklaşık 12 metre yüksekliğindedir, ancak en yüksek Go Ape platformu Grizedale Ormanı'ndaki Go Ape'de yerden 18 metre yüksekliktedir.

En uzun Go Ape kursu nedir?

Cannock Chase beş farklı bölümde 1.465 metreye yayılan en uzun Go Ape engelli parkuruna ev sahipliği yapmaktadır.


En yüksek Go Ape ne kadar yüksek?

Whinlatter Orman Parkı, İngiltere'nin tek gerçek dağ ormanıdır. Deniz seviyesinden 790 metre yüksekliğe yükselen göl, Göller Bölgesi'nin ve İskoçya'nın muhteşem manzarasını sunmaktadır. Ülkedeki en yüksek Go Ape kursu, deniz seviyesinden 360 metre yükseklikte .

Go Ape'de koşum takıyor musunuz?

Maksimum ağırlık 130kg (20,5 taş). Uzun saçları bağlayın, kolyeleri toplayın, halka küpeleri ve klipsli saatleri çıkarın, kayışlar sürtünebileceğinden belinizi örtün, açık parmaklı ayakkabılar veya kaygan ayakkabılar yok. emniyet kemeri takarken sigara içmemelisiniz .

Go Ape yetişkinler için iyi mi?

21 sokak Doğum Günü Partisini kutlayan 8 kişilik küçük bir grup olarak gittik ve herkes harika zaman geçirdi! Büyük göl ile güzel bir ormanda yer almaktadır. Güvenlik ekipmanı mükemmeldi ve farklı yeteneklere sahip bir grup yetişkin için gerçekten ilginç ve eğlenceli bir Doğum Günü etkinliği sundu. ...

Go ape'i yeniden planlayabilir misin?

a. İptal veya yeniden planlama talepleri tarafından yapılmalıdır. 1-800-971-8271 numaralı telefondan rezervasyon hattıyla iletişime geçme . Go Ape'in talebi almasını sağlamaktan katılımcılar sorumludur.