Şezlong hangi tarafta olmalı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Cordia Davis
Puan: 4.7/5(3 oy)

Yerleştirmek için iyi bir kural, en az trafik olan tarafta şezlong . Not: Bir parça sağ kola bakan (RAF) olarak etiketlendiğinde, bu, kola bakarken sağınızda olduğu anlamına gelir. Bir parça sol kola dönük (LAF) olarak etiketlenmişse, siz ona bakarken kol solunuzdadır.

Kesitiniz hangi yöne bakmalı?

Odaya girdiğinizde seksiyonel ile yüzleşmek istiyorsunuz; odaya gelip arkasını görmek istemezsin. Odanın odak noktasına bakan köşesine yerleştirme bölümünüzü yerleştirmenin en kolay yollarından biridir. Alanınızı ölçerken her şeyi hesaba katmak çok önemlidir.

Sağa veya sola bakan kesite ihtiyacım var mı?

Seksiyonun sağ tarafa uzanmasını istiyorsanız, sağa bakan bir kanepe seçin; uzanmasını istiyorsanız sola, sola bakan bir kanepe seçin .

Şezlong nasıl yerleştirilir?

Konumlandırılmış camın yanında örneğin, şezlong mükemmel bir dinlenme yeri ve aynı zamanda mükemmel bir okuma köşesi olur. Şezlong, kıyafet ve ayakkabı değiştirmeye yardımcı olduğu için giyinirken hala direksiyonda bir eldir. Yeriniz varsa, şezlongu dolaba koymak bile iyi bir fikirdir.

Seksiyonel bir şezlong nasıl düzenlenir?

U şeklindeki kesitler için ana kanepenin önünde kare veya yuvarlak bir sehpa deneyin. Bölüme bakan iki sandalye veya oda büyükse bir çift kişilik koltuk ekleyin. Seksiyonel bir şezlonga sahipse, kanepenin ana bölümünün önüne dikdörtgen bir sehpa ekleyin . Ardından şezlongun karşısına bir sandalye koyun.

Lovesac Modüler Mobilya!! Montaj İpuçları, Püf Noktaları ve İNCELEME!

18 ilgili soru bulundu

Bir bölümün sığıp sığmayacağını nasıl anlarsınız?

Alanınızı Ölçün

Seksiyonel kanepe için oturma odanızı veya alanınızı ölçmek için, odanın uzunluğunu, genişliğini ve yüksekliğini ölçmek için bir mezura kullanın . Bu ölçümler, hangi boyutta kesitin alanınıza rahatça sığacağı konusunda bir temel olacaktır.

Küçük bir odada bir kesit çalışabilir mi?

Doğru kesit, küçük bir alanı daha büyük, açık ve davetkar hissettirebilir. Bölümler bir küçük salon için çok uygun kısmen mevcut tüm özelleştirilebilir seçenekler nedeniyle boşluklar. Bazen şatafatlı ve çoğu zaman hantal olan geçmiş yılların kesitleri artık zarif, şık ve alanınıza uyacak şekilde sıralanabilir.

Bir şezlongun amacı nedir?

Bugün, şezlong tipik bir mobilya gereksinimi olarak değil, modern ev için bir lüks veya yenilik olarak görülüyor. Genellikle bir evin dekorunu yatak odasının dışında tamamlamak için kullanılırlar ve yatak odası oturma için şık boudoir sandalye ve hazırlanırken ayakkabı ve çorap giymek için oturacak bir yer.

Duvara bir şezlong koyabilir misin?

Yerleşim Seçenekleri

Bir L kesit en iyi şekilde çalışır bloklu şekli nedeniyle bir duvara yerleştirildiğinde. Bir L kesiti aslında küçük bir odada şaşırtıcı derecede iyi çalışır ve muhtemelen odadaki en büyük öğe olacağından bir odak noktası oluşturmak için kullanılabilir.

Bir şezlong nasıl seçilir?

Doğru şezlongu seçerken, bu tip oturma düzeninin tipik bank veya diğer dış mekan mobilyalarından daha fazla kare çekim aldığını unutmayın. Bu nedenle önemlidir şezlongu yerleştirmek için yeterli alana sahip olduğunuzdan emin olun . Bir şezlong takımı, daha küçük teraslara ve güvertelere sığmayabilir.

Sağ veya sol köşe kanepeye ihtiyacınız olup olmadığını nasıl anlarsınız?

Kanepeye en uzun kenara bakacak şekilde bakıyorsanız, sağdaki kanepe köşe ve kısa kenar sağınızdaysa. Açıktır ki, köşe ve kısa kenar solunuzdaysa, bu bir sol kanepedir.

LAF ve RAF kesiti arasındaki fark nedir?

RAF, sağ kola bakan ve LAF standları sol kola bakan için. Tek bir kesit parçasının genellikle sadece bir kolu vardır veya hiç kolu yoktur; RAF ve LAF, kolun bir parçanın sol veya sağ tarafında olup olmadığını ve parçanın sol veya sağ tarafında olup olmadığını açıklamak için kullanılır.

LAF kesiti ne anlama geliyor?

atama sağ kola dönük ve sol kola dönük RAF ve LAF olarak kısaltılır, doğrudan kesit parçasına bakıyorsanız, kolun yerleştirildiği tarafa bakın.

Bir kanepenin bir oda için çok büyük olup olmadığını nasıl anlarsınız?

Bir kanepe şu durumlarda bir oda için çok büyüktür:

  1. Üzerine yerleştirildiği duvarın tüm uzunluğunu kaplar.
  2. Çevredeki mobilyaları doldurur.
  3. Televizyonu düzgün bir şekilde uzaklaştırmak için yeterli alan bırakmıyor.
  4. Kanepeye girip çıkmayı veya rahatça kullanmayı zorlaştırır.

Hangi boyutta mobilya satın alacağımı nasıl bilebilirim?

Odanızı Ölçün

  1. Öncelikle mobilyaları odaya getirmek için kullanacağınız kapıyı ölçün. ...
  2. Odanın girişinden uzak duvara kadar olan uzunluğu ölçün. ...
  3. Odanın uzunluğunu ve genişliğini ölçün.
  4. Duvarların yüksekliğini ölçün.

Bir açıya bir kesit koyabilir misiniz?

Kanepenizin odanın odak noktası olmasını mı yoksa çevreyle uyum içinde olmasını mı istediğinize karar verin. Düz çizgilerin bol olduğu veya dar bir tasarıma sahip bir yaşam alanında, kanepeyi açılı olarak yerleştirmek görsel ilgi yaratır. ... duvara dik veya 45 derecelik bir açıyla kanepe .

Pencere önüne kanepe koymak doğru mu?

Pencere Önünde

Hiçbir zaman bir pencereyi engellemek istemeseniz de, bir kişinin önüne yerleştirilen bir kanepe, arkası nispeten alçak olduğu sürece harika görünebilir. Sadece bıraktığınızdan emin olun yaklaşık 10 ila 12 inç boşluk parçaya biraz nefes alma alanı sağlamak ve pencere uygulamalarına izin vermek.

Şezlong rahat mı?

Sandalyeler (veya şezlonglar) çok çok rahat , ve oturma odası mobilyaları için geleneksel tariflere güzel bir dokunuş: kanepe, sehpa, sandalyeler, yada yada yada. Şekilleri işlevsel ve şıktır ve bu günlerde her türlü dekorla çalışacak bir tane bulabilirsiniz.

Şezlonglar pratik mi?

Yine de, hangi stili seçerseniz seçin ve onu nasıl donatırsanız kullanın, bir şezlong veya uzanma koltuğu hem pratik hem şık bir mobilya bu son derece çok yönlü ve esnektir, bu nedenle bundan iyi bir şekilde yararlanmanız garanti edilir.

Bir şezlonga iki kişi oturabilir mi?

Rahat oldukları için oldukça popülerler. iki ila üç kişi oturun ve uzayda rastgele bir osmanlı olmadan osmanlı etkisinin tadını çıkarırsınız. Şezlongları seviyorum çünkü rahatlar (uzatmayı seviyorum) ve iki veya daha fazla kişiyi barındırıyorlar.

Bir şezlongu yatak olarak kullanabilir misin?

Sandalye / Şezlong bir yatağa katlanabilir

Bu bir sandalye, bir şezlong ve bir misafir yatağı. Harika bir yerden tasarruf sağlar ve şezlong olarak da oldukça şıktır.

Küçük oturma odamda nasıl daha fazla koltuk bulabilirim?

Küçük Oturma Odanıza Biraz Fazla Koltuk Eklemek İçin Fikirler

  1. TV'nin önünde arkalıklı koltukları gruplandırın.
  2. Sehpanın altına fazladan koltuk sıkıştırın.
  3. Ekstra oturma yeri olan bir sehpanız olsun.
  4. Bir konsolun altına park tabureleri.
  5. Ayak taburelerinin büyüsünü kucaklayın.
  6. Oturma odanızı çifte görev yapın.

İyi bir boyut kesiti nedir?

Genellikle, en yaygın tam kesit ölçüleri yaklaşık 95'e 95'e veya 98'e 98'e ve derinlik tipik olarak 36 inç ila 40 inç arasındadır. Elbette, seksiyonel kanepelerin mevcut olduğu birçok başka boyut türü vardır.

Bir bölümü nasıl ayırır ve iyi görünmesini sağlarsınız?

Onları odanın ortasına, birbirine bakacak şekilde ve odak noktasına dik olarak koyun. , arasında bir sehpa veya osmanlı ile. Bazı bölümlerin bir tarafında kol bulunup diğer tarafında bulunmayabileceğinden, görsel olarak dengelemek ve kasıtlı görünmesini sağlamak için kolsuz uca küçük bir yan sehpa yerleştirin.