Cehennem olaylarını mı izleyeyim yoksa yola mı çıkayım?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Colby Predovic
Puan: 4.8/5(66 oy)

The Departed, Infernal'den neredeyse bir saat daha uzun çalışma süresine sahip işler , ancak bu gerçek her iki film için de bir kredidir. ... Her filmden çıkarılacak çok şey var ama hiçbiri diğerinin ayağına basmıyor. Infernal Affairs muhteşem ve The Departed, yeniden yapılanmada mutlak bir ustalık sınıfı.

Infernal Affairs, The Departed ile aynı mı?

Infernal Affairs, Andrew Lau ve Alan Mak'ın birlikte yönettiği 2002 Hong Kong aksiyon gerilim filmidir. ... Martin Scorsese filmi 2006'da The Departed olarak yeniden çekti. En İyi Film ve En İyi Uyarlama Senaryo Akademi Ödülü'nü kazandı. 2017 yılında filmin bir Hint versiyonu da planlandı.

Infernal Affairs izlemeye değer mi?

Andy Lau çok iyi bir aktör ve diğerleri de öyle. Ama arsa çok ustaca ve cehennemde ele alınma şekli işler o kadar iyi ki mutlaka izlenmeli .

The Departed bir yeniden çevrim miydi?

Ayrılan oldu popüler Hong Kong filmi Mou gaan dou'nun (2002; Infernal Affairs) yeniden çevrimi . Sektörün en saygın yönetmenlerinden Scorsese'nin en iyi yönetmen Oscar'ını kazandığı ilk film oldu.

Ayrılmak neden bu kadar iyi?

21. yüzyılın en iyi filmlerinden biri olan The Departed, sizi koltuğunuzun kenarında tutuyor ve inanılmaz derecede canlandırıcı ve karakterler inanılmaz derecede iyi yazılmış ve harika bir geçmişe sahip. Sonu sizi şok edecek ve bundan önce gelen her şey Martin Scorsese'nin en iyi işlerinden bazıları.

Ayrılanlar | Orijinal ve Yeniden Yapım

40 ilgili soru bulundu

The Departed'daki fare Mark Wahlberg mi?

Sean Dignam (Mark Wahlberg), Massachusetts Eyalet Evi'ne bakan bir balkonda koşuşturan bir fareden önce. Reklam: sıçan kamera hücresi Sacks için biraz fazla burun üzerinde, bu yüzden Salı günü The Departed'ın Sonundan Fareyi Dijital Olarak Silme başlıklı bir Kickstarter başlattı.

Dignam Sullivan'ın fare olduğunu nereden biliyordu?

Costigan'ın Madolyn'e verdiği zarf Adını yazıp masasının çekmecesine koyduğu Sullivan'a yukarı. Sullivan'ı fare olarak tanımladı ve Madolyn'e, Costigan'a bir şey olursa, bilgiyle Çavuş Dignam'a gitmesini söyledi.

Brad Pitt The Departed'da mı?

5 Brad Pitt Colin Veya Billy Olarak

Brad Pitt, The Departed'ın yapımcılığını Plan B yapım şirketi aracılığıyla yaptı. Rağmen o son filmde görünmüyor , başlangıçta başrollerden birini oynamayı planlıyordu.

The Departed, Infernal Affairs'i kopyaladı mı?

Bu ahlaki açıdan gri başyapıt kopyalanmış Martin Scorsese, haklarını satın aldıktan sonra. Lau Wai-Keung yönetti Cehennem İşleri ve memnun olduğunu söylüyor ayrıldı en iyi film Oscar'ını kazandı. 'Hırsızlık değil, bize para verdiler. Hollywood versiyonunu yapmak için filmimizi kullandılar. Cehennem İşleri .


Netflix'te Infernal Affairs var mı?

Afedersiniz, Infernal Affairs Amerikan Netflix'te mevcut değil , ancak şu anda ABD'de kilidini açabilir ve izlemeye başlayabilirsiniz! Birkaç basit adımla Netflix bölgenizi Kanada gibi bir ülkeyle değiştirebilir ve Infernal Affairs'i içeren Canadian Netflix'i izlemeye başlayabilirsiniz.

Infernal Affairs'i nasıl izleyebilirim?

Cehennem İşleri Nasıl İzlenir. Infernal Affairs'i kiralayarak veya iTunes, Google Play ve Vudu'da satın alma .

Ayrıldıktan sonra ne izlemeliyim?

The Departed'ı Seviyorsanız İzlemeniz Gereken 10 Film

  • 10 Cehennem İşleri.
  • 9 Vaftiz babası.
  • 8 Parlayan.
  • 7 Shutter Adası.
  • 6 İrlandalı.
  • 5 Yaralı Yüz.
  • 4 kumarhane.
  • 3 Olağan Şüpheliler.

Ayrılanların amacı ne?

Gizli görevdeki bir polis ve poliste birbirlerini teşhis etmeye çalışan bir köstebek hakkında bir suç aksiyon filmi. Güney Boston'da bir İrlanda çetesine sızmak . Bu suç eylemi güç turunda, Güney Boston eyalet polis gücü, İrlandalı-Amerikalı organize suça savaş açıyor.


Cehennem İşleri anlamı nedir?

Infernal Affairs, Andrew Lau ve Alan Mak tarafından yönetilen ve Mak ve Felix Chong tarafından yazılan 2002 Hong Kong suç gerilim filmidir. ... İngilizce başlık, sıfatı birleştiren bir kelime oyunudur. iç işleri ile 'cehennem' (cehennemle ilgili) - kendi memurlarını soruşturmakla ilgilenen polis departmanı.

Infernal Affairs'den uyarlanan film hangisidir?

Martin Scorsese'nin Ölmüş 'Hong Kong sinemasını kurtaran' Andy Lau ve Tony Leung filmi olan Infernal Affairs'e dayanıyordu.

The Departed gerçek bir hikayeye mi dayanıyor?

Jack Nicholson'ın Martin Scorsese'nin Boston gangster draması 'The Departed'da mafya babası Frank Costello rolündeki rolü, çok gevşek bir şekilde Whitey Bulger'a dayalı Scorsese'nin filmi aslında 2002'den kalma Hong Kong filmi 'Infernal Affairs'in yeniden çevrimi olsa da.

Cehennem İşleri nerede çekildi?

2002'de Hong Kong film endüstrisi dibe vurdu. Yerel filmlerin sinemaya katılımı dramatik bir şekilde düştü ve yapımların sayısı da tüm zamanların en düşük seviyesindeydi. Ancak bir film, sektörü belirli bir felaketten kurtardı.


Brad Pitt neden The Departed'ı yaptı?

BRAD PITT FİLMİN ÜRETİCİLERİNDEN BİRİDİR.

Oyuncu başlangıçta Matt Damon ve Leonardo DiCaprio'ya giden iki başrolden birini oynayacaktı. Ancak filmin yapımcılığını üstlenmeye karar verdi. bunun yerine, her iki rolü de oynamak için çok yaşlı olduğunu düşündüğü için.

Brad Pitt'in 2020'deki net değeri nedir?

Brad Pitt net değeri ve maaşı: Brad Pitt, net değeri olan ödüllü bir sinema oyuncusu ve yapımcıdır. 300 milyon dolar .

Dignam kovuldu mu?

Kraliçe cinayeti

Queenan, Costello'nun adamları tarafından 344 Wash'de öldürüldükten sonra, Dignam, iç soruşturmanın Kaptan Queenan'ı takip etmesini emreden Çavuş Colin Sullivan'a saldırdı. Dignam'ı görevden alan Dignam'ın patronu olan Yüzbaşı Ellerby araya girdi. iki hafta , ücretli.

The Departed'ın sonundaki fare ne anlama geliyor?

Sacks, amacını özetleyen bir videoda, 'Maalesef filmin devasa, göze batan bir kusuru var' diyor. 'Son çekimde, Scorsese'nin ekranda gerçek bir fare taraması var. Sıçan fareleri simgeliyor . 'Herhangi bir filmi bu kadar acı verici, burnu havada bir metaforla bitirmesi bana göre delilik.'


The Departed'daki madolyn bebeğinin babası kimdi?

Daha sonra Madden, Sullivan'a hamile olduğunu söylediğinde, babasının kimliğini açıklamaz. Buradaki ima, babanın Billy Costigan (DiCaprio) İktidarsız olan Sullivan değil, kiminle ilişkisi vardı.