Şerif Forbes hangi bölümde ölüyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Brannon Shanahan Doktora
Puan: 4.1/5(74 oy)

Gitmesine izin ver . Herkes Liz Forbes'un cenazesi için toplanır.

Sheriff Forbes 6. sezonun hangi bölümünde ölüyor?

'Vampir Günlükleri': Şerif Forbes Ölüyor — 6. Sezon 10. Bölüm Özet | TV Hattı.

Caroline'in annesi hangi mevsimde ölüyor?

Elizabeth 'Liz' Forbes, The Vampire Diaries'de ölümüne kadar tekrar eden önemli bir karakterdi. Altıncı Sezon . Mystic Falls'un şerifi ve Kurucular Konseyi'nin bir üyesi, eşcinsel olduğu ortaya çıkan Kurucular Konseyi üyesi Bill Forbes'un eski karısı ve Caroline'ın annesiydi.

Şerif Forbes, Sezon 8'de geri mi dönüyor?

'Vampire Diaries' 8. Sezon 3. Bölüm: Liz Forbes Comes Ölümden döndü . Vampire Diaries Sezon 8'in üçüncü bölümü bu hafta CW Network'te yayınlanacak. Önceki bölümlerin hayranları, hikayenin kıvrımları ve dönüşleri karşısında şok oldular.

Şerif Forbes, Caroline hakkında hangi bölümü öğrendi?

'Öldür ya da öl' The CW televizyon dizisi The Vampire Diaries'in ikinci sezonunun 5. bölümü ve dizinin genel olarak 27. bölümüdür.

şerif forbes cenaze ve Damon'ın methiyesi 6x15

29 ilgili soru bulundu

Vampir Günlükleri'nde Şerif hangi bölümde ölüyor?

The Vampire Diaries'de Şerif Forbes öldü 6. Sezon 14. Bölüm .

Bill Forbes'u kim öldürdü?

Bill Forbes Ölüleri Getirirken bıçakladı, Bill öldürüldü Alaric Saltzman (Alaric, 'Karanlık' tarafından ele geçirilirken), onu öldürene kadar bıçakladı ve vücudunda vampir kanı varken boğazını kesti.

Liz TVD'de nasıl öldü?

The Vampire Diaries'in dün geceki (12 Şubat) bölümünde, Liz Forbes kanserine yenik düştü ve Caroline'ın kalbi hemen bin parçaya ayrıldı.

Şerif Forbes vampir mi oluyor?

Elizabeth 'Liz' Forbes, The Vampire Diaries'in ana karakterlerinden biridir. Altıncı Sezonda bir vampire dönüşüyordu .

Caroline'in annesi onun bir vampir olduğunu hangi bölümde öğrenir?

'The House Guest', The CW televizyon dizisi The Vampire Diaries'in ikinci sezonunun 16. bölümü ve dizinin genel olarak 38. bölümüdür. İlk olarak 24 Şubat 2011'de yayınlandı. Bölüm, Caroline Dries tarafından yazıldı ve Michael Katleman tarafından yönetildi.

Elena 6. sezonda hangi bölümde ölüyor?

Nina Dobrev, 6. Sezon finalinde son kez göründü ve herkes Elena'ya (Dobrev) veda etti. Birçok hayran onun öleceğinden şüphelendi. Finalde kesinlikle bazı ölümler vardı ama tehlikede olan tek kişi Elena değildi. 6. sezon 22. bölüm .

Liz Forbes cenazesi hangi bölüm?

Gitmesine izin ver . Herkes Liz Forbes'un cenazesi için toplanır.

3. Sezon 13. Bölümde Alaric'i kim bıçakladı?

Alaric'in kanı. Merdivenlerin başında oturuyor, yaşıyor ama midesine saplanan bıçak yüzünden fena halde kanıyor. Matt 911'i aramak istese de, Elena onu durdurur - yüzüğünü taktığı için doğaüstü sebeplerden ölürse hayata döndürülecektir. Elena doğaüstü bir varlık olduğu için onu kalbinden bıçaklar.

Adli tabip ve Bill Forbes'u kim öldürdü?

Brian Walters, The Vampire Diaries'in üçüncü sezonunun on birinci bölümünde ortaya çıkan bir karakterdi. Mystic Falls Hastanesinde adli tabipti ve Meredith Fell'in eski erkek arkadaşıydı. tarafından öldürüldü 2010 Mystic Falls Seri Katil .

Alaric, Bill Forbes'u neden öldürdü?

Bill, Alaric Saltzman tarafından öldürüldü. Tyler Lockwood tarafından kurt adam şeklinde saldırıya uğradıktan sonra yaralarını iyileştirmek için vampir kanı enjekte edildikten sonra onu bıçaklayarak öldürdü. . ... Kızı Caroline ile bir vampir olduğunu öğrendiğinde daha da kötüleşen gergin bir ilişkisi var gibi görünüyor.

Şerif Forbes s6'da ölüyor mu?

Liz'in durumu hızla kötüleşir ve bilincini yitirdiği hastaneye geri dönmek zorunda kalır. Caroline hastaneye koşar ve vedalaşamadığı için üzülür, ancak Stefan annesinin zihnine girmesini önererek ona yardım eder. Şerifin öldüğünü .

Şerif Stilinski ölür mü?

Tam o sırada, üç Korku Doktoru arkalarından sürünür. Şerif, dosyalarını inceler ve Stiles'ı suç mahalline koyan başka bir ipucu bulur. Daha sonra, şerif çılgın bir chimera tarafından saldırıya uğradı ve onun tarafından zehirlenir. Ölmeden hemen önce oğlu tarafından bulunur.

Liv TVD'den ölür mü?

6. sezon finalinde, Liv, Tyler tarafından onun izniyle öldürüldü. ve Kai'nin açtığı yaraları iyileştirmek için kurt adam genini tetikleyebilmesini ister. Liv, Parker Ailesi'nin bir üyesiydi ve aynı zamanda İkizler Meclisi'nin bir üyesiydi.

Carol, Caroline'ın vampir olduğunu nereden biliyordu?

Çantayı masanın üzerinde gördü ve almak için uzandı, ama dokunur dokunmaz parmağını yaktı... Carole çantayı mine çiçeğine batırmıştı. Caroline'ın bir vampir olduğu teorisini doğrulamak için.

Tyler Lockwood'u kim öldürdü?

Damon 'The Vampire Diaries'de Tyler Lockwood'u Öldürdü ve Hayranları Yıkıldı. Geçen hafta birçok hayran, Damon'ın asla geçemeyeceği bir çizgiyi aştığından korktu ve şimdi Cuma akşamı 'An Eternity of Misery' bölümünün ardından en kötüsü doğrulandı.

Tyler'ın lanetini kim tetikledi?

bunu keşfettikten sonra kurt adam geni Tyler bir kurt adam olmaktan korktu ve yanlışlıkla Sarah'yı öldürüp laneti tetiklediğinde korkuları gerçek oldu.