Şair hangi noktaya ulaşmıştı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Casandra Skiles
Puan: 4.7/5(33 oy)

Cevap: Şairin ulaştığı sarı bir ormanda iki yolun ayrıldığı yer .

Anlatıcı neden orada uzun süre durdu?

Anlatıcı, ormanda birbirinden ayrılan iki yol gördü. (b) Şair neden orada uzun süre durdu? Cevap: Şair orada uzun süre durdu çünkü hangi yolu seçeceğine bir türlü karar veremiyordu.

Şair hangi yolu seçti?

Cevap: Şair aldı ikinci yol . Şair, başka bir gün geleceğini düşünerek ikinci yolu birinciye tercih etti.

Şair en sonunda hangi yola gitti?

şair seçti diğer yol çünkü ilki birçok kişi tarafından seyahat edildi. Maceracıydı ve insanların daha az seyahat ettiği görünen yolu seçti. Onun için daha büyüleyici görünüyordu.

Şair neden üzgün hissetti?

Şair üzgün hissediyor çünkü iki yolu da seyahat edemedi . ... Şairin ruh hali hüzünlü ve düşüncelidir.

Bir Yazar Gibi Nasıl Okunur?

22 ilgili soru bulundu

Ahşaba neden sarı denir?

12. Sınıf. Şair, 'Gitilmeyen Yol' şiirinde ahşabı 'Sarı Ağaç' olarak adlandırır. çünkü sonbahar (Sonbahar) zamanıydı . Böylece, tüm yapraklar sarıya veya sarımsı-turuncuya döndü.

Alınmayan Yol'un mesajı nedir?

Robert Frost'un 'Alınmayan Yol' şiirinin mesajı şudur: Bazı pişmanlıklar kaçınılmaz olsa da zor bir kararla karşı karşıya kaldığınızda kendinize dürüst olmak . Konuşmacı, birbirine çok benzeyen iki alternatif arasından seçim yapmak zorunda kaldıklarında geçmişlerinden bir olayı gözden geçirir.

Şair neden yola baktı?

Cevap: Şair yolun aşağısına, görebildiği kadar baktı. çünkü o sabah yürüdüğü yol ikiye ayrıldı ; hangi yoldan yürümeye devam etmesi gerektiği konusunda tereddüt içindeydi.

Şair sonunda neye karar verdi?

Cevap: Şair seçti o yol çünkü daha az seyahat edildi . Daha önce hiç kimsenin yapmadığı faaliyetleri yapmak istedi. Şair, çok zorlu bir yaşam yolu seçmekle ilgilenmiyor gibiydi.


İki yol ne anlama geliyor?

İki yol simgeliyor hayatta yapmak zorunda olduğu seçimler . Doğru seçimi yapmak çok önemlidir çünkü hiçbir zaman yolumuzdan dönüp geriye dönemeyiz. Bir yol diğerine çıkar ve geri dönüşü yoktur.

Şiirin mesajı nedir?

Mesaj şairleri şiir yaratmaya teşvik eden şey . Mesaj, şiirin anlamını bildikten sonra bulunabilir. Mesaj veya tavsiye, okuyucular tarafından şiiri okuduktan sonra izlenim olarak yakalanır. Okuyucunun mesaj şiirini nasıl sonuçlandıracağı, okuyucunun bir şeye bakış açısıyla yakından ilgilidir.

Şair neden Innisfree'ye gitmek istiyor?

Cevap: Şair Innisfree'ye gitmek istiyor. doğal güzelliğinin tadını çıkar . Sabahları, öğlenleri ve akşamları, yüksek binaların gökyüzüne dokunduğu şehirlerden farklıdır. Kuşların hoş sesini duyar ve huzur bulur.

Şair neden hangi yola girer?

ŞAİR ALDI İKİNCİ YOL . Daha az sıklıkta olması, daha az insanın seyahat ettiği anlamına gelir. Şair, çok daha az insanın tercih ettiği seçeneği seçtiği için biraz maceracı görünüyor. Daha iyi talepler ve ödüller için bu yolu seçti.


İki yol da konuşmacı için eşit derecede çekici görünüyor mu?

hayır ikiside yol eşit derecede çekici görünmüyor şiire.

telebook nedir?

Ekranda görüntülenen bir kitap ve metin kendi içinde hareket ediyor telebook denir.

Şair kararından pişman mı?

Şair, çimenli ve daha az yıpranmış olduğu için daha az seyahat edilen yolu seçmiştir. Şair kararından pişman oldu diğer yolu seçmiş olsaydı başarılı olacağını düşündüğü için ve böylece hayatı farklı olurdu.

Şair neden buna en garip rüya diyor?

Cevap: Şair ne zaman bir rüya görse ona 'garip' der. çünkü gerçekçi olmayan durumları hayal ediyor ve tam tersi gerçek .


Şair neden iç çekti?

Cevap: Açıklama: Şiirde, Robert Frost'un gitmediği yol, şair bir iç çeker çünkü bir şeyi anlıyor . Gittiği yolu hatırlayınca içini çekti.

Şiirde çimen ne anlama gelmektedir?

Cevap: Gidilmeyen yol, sarı ormanda iki ayrı yoldan birini seçerek hayatında bir seçim yapan şairi anlatır bize. Giymek isteyen ve çimenli olanı seçti. seçtiği yolun çimenlerle dolu olduğunu ve şimdiye kadar kimsenin ayağına basmadığını .

Gezgin neden durup yola baktı?

Cevap: Gezgin ayağa kalktı ve yollara baktı çünkü iki yol arasında bir seçim yapmak zorundaydı. . Yolunu seçmek zorundaydı.

The Road Not Taken'e ne baktı?

Açıklama: Cevap: (a) Şiir 'Alınmayan Yol'dur ve şair Robert Frost'tur. (b) Şair, iki yolda da seyahat edemeyecek ve bir karar vermesi gereken bir noktadadır. . Karar vermesine yardımcı olmak için elinden geldiğince aşağı bakıyor.


Margie ne hakkında pek bir şey bilmiyordu?

Margie yaptı Bir erkeğin bir öğretmen kadar bildiği gerçeğine itiraz etmek istemiyorum . ... Bir erkeğin öğretmen olabileceği gerçeğini de kabul etmeye hazır değildi. Margie, evinde ona öğretmek için yabancı bir adam olmasına da hazır değildi.

Pişmanlık için Yol Alınmadı mı?

Frost'un Gidilmeyen Yolu var kararla ilgili pişmanlık ve belirsizliğin psikolojik etkileri - Konuşmacının gelecekte kendisini hemen hayal ederek seçimini romantikleştirmesini sağlayarak bir çözüm üretir ve sunar.

Gidilmeyen Yol şiirinde uzun süre dayandım sözleri ne anlama geliyor?

Şair ayakta kaldı uzun zamandır hangi yolu seçeceğimi düşünüyorum bu yüzden 'durdum' olarak verilir. 2. Yol iki farklı yöne sapıyor gibi görünüyordu. Biri diğerinden daha çok seyahat etti.

Sarı ahşap ne anlama geliyor * 1 puan?

'Sarı odun', ağaçlardan dökülen çürüyen yaprakları olan ormanı ifade eder. anlamına gelir insanların uzun zamandan beri yaşadığı dünya .