Ünlü takımyıldızı devrim yarattı mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jairo Balistreri
Puan: 4.4/5(17 oy)

İçinde 2019 , Celebrity filosundaki üç gemide bir Revolution yenilemesi yapıldı: Celebrity Millenium, Celebrity Summit ve Celebrity Equinox. Celebrity Silhouette (Ocak), Celebrity Constellation (Nisan) ve Celebrity Infinity (Ekim/Kasım) 2020 için halen devam etmektedir.

Celebrity Constellation yenilendi mi?

Takımyıldızı için planlanıyor Mayıs 2020'de tam bir yenileme 500 milyon dolarlık filo çapındaki modernizasyon programının bir parçası olarak yepyeni kamaralar, yeni dinlenme alanları ve lüks tadilatlar alacağı zaman.

Hangi Ünlü gemilerinde Devrim yapıldı?

Ünlü Devrimi

Denizdeki en yenilikçi iki gemiyi denize indirdiğimizde başladı, Ünlü Kenarve Ünlü Flora . Şimdi, oyunun kurallarını değiştiren Celebrity Edge'den ilham alan yeni tasarım konseptleriyle tüm filomuzu yeniden tasarlamak için 500'den fazla birinci sınıf mimar, tasarımcı ve mühendisi bir araya getirdik.

Celebrity Equinox yenilendi mi?

2.850 yolcu kapasiteli Equinox, 2009 yılında tanıtıldı ve kısa süre önce tam bir tadilattan geçti. Haziran 2019 . Klasik Celebrity olanaklarının ve benzersiz aktivitelerin bir karışımını sunar.

Celebrity Equinox iyi bir gemi mi?

Bu bizim ilk gemi yolculuğumuzdu ve bu bir harika seyir hattı ve gemi ile başlamak için. ... Bu gemi yaşına göre mükemmel durumda. Mürettebat çok arkadaş canlısı ve çalışkan. Süit Sınıfı için rezervasyon yaptırırsanız, kalabalıktan uzakta özel bir salon ve yemek odası dahil olmak üzere birçok seçkin hizmete erişebilirsiniz.

20070129 - 070209 Ünlü Takımyıldızı 17m29s

45 ilgili soru bulundu

Bir gemi yolculuğunda resmi geceyi atlayabilir misin?

Bir Gemide Resmi Geceleri Atlayabilir misiniz? Resmi geceler bir gemi gezisi zorunlu değildir ve katılmak istemiyorsanız resmi geceyi atlamak neredeyse her zaman mümkündür . Resmi geceyi atlamak, farklı bir restoranda, büfede yemek yemek veya oda servisinin teslim edilmesi anlamına gelebilir.

Ünlüler gemi satıyor mu?

Pullmantur'un yeniden yapılanma çabalarını tam olarak desteklerken ve yeni iş planını geliştirirken Pullmantur ile verimli bir şekilde çalışmaya devam ederken, şunu netleştirmek önemlidir: gemilerimizden herhangi birini kiralamayı veya satmayı kabul etmedik Celebrity Millenium sınıfı gemiler de dahil olmak üzere Pullmantur'a.

Celebrity Cruises'ta maske takmak zorunlu mu?

12 yaşından küçük aşısız misafirler için kapalı mekanlarda maske takmak zorunludur. kamaralarında değil, yemek yiyip içmek. Kuzey Amerika dışındaki yelkenler, yemek yeme veya içme dışında kapalı mekanlarda yüz maskelerinin takılmasını gerektirebilir.

Celebrity Millenium yolcu gemisi şimdi nerede?

CELEBRITY MILLENNIUM'un şu anki konumu: Kuzey Amerika Batı Kıyısında (koordinatlar 55.28221 N / 131.52405 W) AIS tarafından 43 saat önce bildirildi. 12.2 knot hızla seyreden gemi ENDICOTT, AK, ABD yolunda ve 27 Eylül 14:15'te oraya varması bekleniyor.


Celebrity Infinity şimdi nerede?

CELEBRITY INFINITY'nin şu anki konumu: Doğu Akdeniz'de (koordinatlar 34.97966 N / 30.64443 E) 1 dakika önce AIS tarafından bildirildi. Gemi 6.0 deniz mili hızla seyrediyor.

Celebrity Eclipse şimdi nerede?

CELEBRITY ECLIPSE'ın şu anki konumu Güneydoğu Asya (koordinatlar 1.41969 N / 104.4979 E) AIS tarafından 32 gün önce rapor edildi. Gemi, Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) San Diego limanına gitmekte olup, 8.2 deniz mili hızla seyrediyor ve oraya 28 Eylül 01:00'de varması bekleniyor.

Celebrity Constellation iyi bir gemi mi?

bu ünlü takımyıldızı Mayıs 2020'de planlanan büyük Devrim revizyonundan bile önce mükemmel bir gemi . Çok kararlı, çok kalabalık değil ve çok iyi şart. Personel çok, çok cana yakın, istisna yok. Teknede servis mükemmel.

Celebrity Constellation'da hangi restoranlar var?

The Celebrity Constellation Teknesinde Yemek Seçenekleri

  • San Marco (Ana Yemek Odası) ...
  • Bistro On Five (Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Asya, Çin, Hint, Meksika) ...
  • Ocean Liners Restaurant (Fransız) ...
  • Toskana Grille (İtalyan, Deniz Ürünleri, Steak House) ...
  • Havuzbaşı Mangal (Burger Bar)...
  • Dondurma Barı...
  • 24 saat oda servisi.


Celebrity Constellation nerede yenileniyor?

Ünlü Takımyıldızı şurada kayıtlıdır: Valetta, Malta . Ünlü, 2020-21 Dubai seyir sezonu için yenilenmiş Constellation'ı onayladı. Yaklaşık 91.000 tonda, çeşitli olanaklar ve eğlence seçenekleriyle yaklaşık 2.000 yolcu taşıyor.

Ünlü şu anda seyir halinde mi?

Ünlü Yolculukları artık askıya alma 01 Ağustos 2021'de veya öncesinde kalkan tüm seferler için küresel operasyonlar (son Celebrity Millennium St. Maarten ve Celebrity Apex Greece seyahat programları hariç).

Celebrity'de gemi yolculuğu yapmak için aşı olmanız gerekiyor mu?

Aşı olmaya uygun tüm mürettebat ve misafirler sırayla aşı olmalı bizimle yelken açmak için. 2 yaş ve üzeri tüm misafirler, denize açılmadan önce negatif bir Covid-19 testi sunmalıdır.

Yolculuğumda maske takmak zorunda mıyım?

Maskelerin takılması ZORUNLUDUR:

Gemide içerideyken , oturmadıkça ve aktif olarak yemedikçe veya içmedikçe. Yerel düzenlemelerin gerektirdiği durumlarda, halka açık limanları ziyaret ederken.


Şöhret lüks bir yolcu gemisi mi?

Celebrity Cruises dünyaya açılmaya inandığımız için var. ... Her şeyin, her yaştan yolcu için benzersiz lüks gemi seyahati tatilleri sağlamak üzere tasarlandığı yer. On dört ödüllü gemimiz, yedi kıtada 300'den fazla destinasyonda benzersiz deneyimler sunuyor.

Ünlüler hangi kruvaziyer hattını kullanıyor?

Kardeş şirketler olsa da - hem Celebrity Cruises hem de Kraliyet Karayipler Uluslararası Royal Caribbean Cruises Limited'e aittir - Celebrity ve Royal Caribbean çok farklı seyir deneyimleri sunar.

En büyük ünlü yolcu gemisi hangisi?

Celebrity Cruises'ın en büyük gemisi aynı zamanda en eşsiz ve kesinlikle en çağdaş gemisidir. 129.500 tonluk, 1.004 fit uzunluğunda Ünlü Kenar boyut olarak denizciliğin devleriyle kıyaslanamaz, ancak 2.918 yolcuya kadar yenilikçi konaklama ve kolaylıklar sunar.

Bir yolcu gemisinin balkonunda uyuyabilir misin?

Bir Yolcu Gemisi Balkonunda Uyuyabilir misiniz? Yolcu gemilerinde yolcuların balkonlarında yatamayacağını söyleyen bir kural yok. . Bununla birlikte, kruvaziyer hatları genellikle buna karşı tavsiyede bulunur. Buna rağmen birçok insan balkonlarında uyumayı sever ve dilerseniz bunu yapmakta herhangi bir sorun yaşamazsınız.


En resmi seyir hattı nedir?

Başlıca operatörler arasında, Carnival ve Norwegian Cruise Line, yelpazenin en rahat ucunda ve lüks hat Cunard en resmi haliyle. Resmi geceleri olmayan Norveççe hariç, hemen hemen tüm diğer satırlar bunların arasında bir yere düşer.

Bir gemi yolculuğunda geminin hangi tarafı daha iyidir?

geminin sancak tarafı kalmak en iyisidir. Kararınız, kamara tipinizden gemi seyahat programınıza kadar çeşitli faktörlere bağlı olacaktır. Geminin hangi tarafının size en uygun olacağını seçmek için yararlı ipuçları.