ülke kabağı ne demek?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Spencer Liseli II
Puan: 4.4/5(58 oy)

İngiliz İngilizcesinde kır kabağı(ˈkʌntrɪ ˈbʌmpkɪn) isim. garip, basit, rustik bir insan . Kendini üstün gördüğüne şüphe yok biz ülke salakları.

Seni ülke ahmağı yapan nedir?

ülke-bumpkin anlamı

(argo) Belirli bir ülkenin kırsal bölgesinden bilgisiz bir kişi .

Ülke kabağı için başka bir kelime nedir?

Bu sayfada country-bumpkin için 5 eş anlamlı, zıt, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz, örneğin: boyunduruk , clodhopper, hayseed, höyük ve köylü.

Ülke kabağı kime denir ve neden?

Şarkının üç mısrası vardır: İlkinde, kırsal bir beyefendi bir bara girer, burada bar salonundaki kızlardan biri ondan 'köylü hödük' (sıradan bir ahmak) olarak bahseder. kırsal kesimden bir kişi için takma ad ) onunla konuşurken.

Ülke balkabağı nedir?

(Kʌntrɪ ˈbʌmpkɪn) garip, basit, rustik bir insan .

ülke kabağı ne demek?

26 ilgili soru bulundu

Köy kabağı mı yoksa kır balkabağı mı?

ülke balkabağı ne demek? Normal ifade şudur 'ülke salağı ' Hıçkırık, görgüsüz ve yüksek kültürden anlamayan kırsal bir insan için kaba bir kelimedir. Bazen insanlar şaka olarak ya da yanlış duydukları için balkabağı derler.

Ülke kabadayısını kim yazdı?

Don Wayne , kredileri Country Bumpkin ve Saginaw, Michigan'ı içeren söz yazarı, kanserle savaştıktan sonra 12 Eylül Pazartesi günü öldü. 78 yaşındaydı.

Ülke kelimesinin üç anlamı nedir?

(Giriş 1 / 2) 1 : belirsiz bir genellikle geniş arazi genişliği : açık ülkenin bölge milleri. 2a : Bir kişinin doğduğu, ikamet ettiği veya vatandaş olduğu ülke, Amerika'ya gitmek için ülkelerini terk eder. b : siyasi bir devlet veya ulus veya toprakları İtalya ülkesi.

Kabak gerçek bir kelime mi?

Bumpkin, sofistike olmayan ve sosyal zarafetten yoksun biri için aşağılayıcı bir terimdir. ... Etimologlara göre, bukkin, ' anlamına gelen Hollandaca bir kelimeden türemiştir. küçük varil .'


Bumkin nedir?

bumkin anlamı

Filtreler . (deniz) Kare yelkenli bir yelkenli geminin kıç kısmının yanından çıkıntı yapan kısa bir payanda, geminin yelken açmasını sağlamak için bir direğe farklı açılarda bir yarda kolunu ayarlamak için kullanılan bir halat (braket) için bir bağlantı noktası olarak kullanılır rüzgara farklı açılarda.

Rube için başka bir kelime nedir?

Bu sayfada rube için 12 eş anlamlı, zıt, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz, örneğin: boor , hödük, clodhopper, dolt, hayseed, hick, köylü, jake, redneck, yokel ve yahoo!.

Kabarık cümle içinde nasıl kullanılır?

Bumpkin cümle örneği

O ülkenin serseriydi, o değil. Öz babası zaten onun bir taşralı hödük olduğundan şüpheleniyordu. Dorchester, Dorset'te doğdum ve büyüdüm ve ben tam bir batı Ülkesi hödüğüm!

Dumpy argo ne anlama geliyor?

Birini aptal olarak tanımlarsan, demek istiyorsun ki kısa ve şişman ve genellikle çekici olmadıklarını ima ederler. [disapproval] Eşanlamlılar: podgy, sade, kısa, tombul Daha fazla dumpy kelimesinin eş anlamlısı.


Şehir slicker'ın anlamı nedir?

City slicker için deyimsel bir ifadedir bir şehir veya kentsel yaşam tarzına alışmış ve taşrada yaşama uygun olmayan biri . Terim tipik olarak kırsal kesimdeki Amerikalılar ve onları eğlenerek gören Kanadalılar tarafından bir alay terimi olarak kullanıldı.

Kabak hakaret midir?

Bukkin Tanımları ve Eş Anlamlıları

bir ülkede yaşayan biri için aşağılayıcı kelime . Bu kelime, taşralıların zeki ya da eğitimli olmadığını düşünenler tarafından kullanılıyor.

Bum, yumruğun kısaltması mı?

İsim olarak bum ve bum arasındaki fark

bu mu kabadayı bir boyunduruk serseri kalça iken veya serseri (kuzey amerika|konuşma dili) bir serseri olabilir; evsiz bir kişi, genellikle bir erkek veya serseri (tarihli) bir uğultu sesi veya serseri (eskimiş) bir serseri olabilir.

Ülke adamı kimdir?

'Vatandaş' tanımı

senin yurttaşların kendi ülkenizden erkekler . ... Hemşeri, bir şehir veya kasaba yerine taşrada yaşayan bir adamdır.


Bir ülkenin resmi tanımı nedir?

bir ülke ayrı bir bölgesel organ veya siyasi varlık (yani bir ulus) . Genellikle bir bireyin doğduğu, ikamet ettiği veya vatandaş olduğu ülke olarak anılır. ... Ülkeler hem egemen devletlere hem de diğer siyasi oluşumlara atıfta bulunabilirken, diğer zamanlarda sadece devletlere atıfta bulunabilir.

Bu dünyada kaç ülke var?

Dünyadaki Ülkeler:

Var 195 ülke dünyada bugün. Bu toplam, Birleşmiş Milletler üyesi olan 193 ülkeyi ve üye olmayan gözlemci devlet olan 2 ülkeyi içermektedir: Vatikan ve Filistin Devleti.

Hangi ülke veya hangi ülke?

Kıdemli Üye. 'Ne' duyacaksınız, ancak muhtemelen ' Hangi ' – sınırlı sayıda ülke arasından seçim yapıyorsunuz.

Country Bumpkin ne zaman vizyona girdi?

Klasik country geleneğinde bir hikaye şarkısı olan 'Country Bumpkin' erken 1974 - Mayıs'ta zirveye ulaşmak. Bu ona Yılın Tek Kaydı için bir CMA Ödülü kazandırdı ve aynı zamanda yazar Don Wayne için Yılın Şarkısı ödülünü kazandı.


Köy kızı nedir?

Bir 'köy kızı' Güney ABD'den, genellikle tipik Güney ABD şeyleriyle ilgilenen bir kadın (atlar, futbol, ​​​​kamyonlar, diğer birçok/)

Rustik insan nedir?

rustik tanımı (Giriş 2/2) 1 : kırsal alanda yaşayan biri . 2a: Garip, kaba bir insan. b: bilgisiz bir kırsal kişi.