İmkansız diye bir kelime var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jeremy Quigley
Puan: 4.3/5(46 oy)

atılmamış . olumlu eğimli değil; hazır değil; isteksiz: İkisi de çalışmaya isteksiz ve aç kalmaya isteksiz.

İmkansız mı yoksa İstenmeyen mi?

Sıfatlar olarak, uygun olmayan ve kullanılmayan arasındaki fark. bu isteksiz hafif hasta iken atılmamış, atılmamış .

İngilizce'de İstenmeyen ne demek?

: atılmamış : gibi. a: isteksiz, isteksiz. b : dağıtılmamış : yerleştirilmemiş : satılmamış : bir kullanıma atanmamış.

Bir mahkeme davasının Atıl durumda olması ne anlama gelir?

Atılmamış durumda infaz edilmemiş bir tutuklama emri kaydının bulunmadığı bir ceza davası veya kovuşturma , üst mahkeme tutuklama emri veya mahkeme emri ve hakkında mahkumiyet veya ceza verilmesi veya başka bir nihai karar kaydı olmayan, görünüşe göre infaz edilmemiş bir cezanın verilmesi dışında ...

Indiposed ne demek?

: genellikle geçici olarak kötü fiziksel sağlıkta olmak : Biraz hasta. Rahatsız Edilen Diğer Sözler.

'Karmaşa' kelimesi nereden geliyor?

40 ilgili soru bulundu

Rahatsız olmak hasta demek mi?

Uygunsuz sıfat kendini hasta hisseden birini tanımlamanın biraz resmi yolu . Rahatsız olduğunuz için işe gidemeyeceğinizi söylemek için patronunuzu arayabilirsiniz. Biraz havasız olduğunuzda, özellikle yatakta kalacak ve işe veya okulu kaçıracak kadar hastaysanız, rahatsız olursunuz.

Atılan meşgul anlamına mı geliyor?

Aksi takdirde işgal; meşgul, müsait değil, vb. Hoşgörüsüz tanımı isteksiz veya hafif hastadır. ... Bir kişi bir partiye gitmek istemediğinde, bu onun gitmeye isteksiz görünebileceği bir zamana örnektir.

atılmamış ne demek?

Atılmamış, kullanıldığı bağlama göre değişen anlamlara sahip bir terimdir. 'Atılmamış' genellikle şu anlama gelir: çözülmemiş veya konu karara bağlanmamış . ... Dava kapsamında karara bağlanmamış olması, mahkeme tarafından bir dava veya konu hakkında nihai bir karar verilmediği anlamına gelebilir.

vasiyetnamede bertaraf ne anlama geliyor?

Veraset Dava Notlarına atıfta bulunuyorsanız, 'atılan' notu şu anlama gelir: mesele kararlaştırıldı .

Boşanma davasında vasiyet ne demektir?

eğilim: Bir anlaşmazlıkta mahkemenin nihai kararı . diskalifiye: Bir yargıç (genellikle gönüllü olarak) bir davaya bakmamaya karar verdiğinde. ... fesih: Hâkim kararıyla sona eren evlilik, 'boşanma' olarak da bilinir. (Boşluğu karşılaştırın.)

bertaraf kelimesinin Eş anlamı nedir?

Önemsiz (gayri resmi), atmak, elden çıkarmak, dağıtmak, atmak.

Olumsuz cümle içinde nasıl kullanılır?

Uygunsuz örnekler

  1. Son birkaç gündür rahatsız olduğunu öğrendik.
  2. Bu bedenlerin şimdi sahip olduğu takdir yetkisini herhangi bir şekilde sınırlamak için çok isteksiz hissediyorum.
  3. Kendi katkısını yapmak için bugün burada olmayı isterdi, ama isteksiz.

anlamsız aşk ne demek?

rahatına düşkün kaygısız ; kaygısız veya ciddi bir amaçtan yoksun. (bir kişinin) önemsiz veya aşırı hafifliğe verilen: anlamsız, boş kafalı bir kişi. ağırlığı, değeri veya önemi çok az olan veya hiç olmayan; ciddi bir uyarıya değmez: anlamsız bir öneri.

İngilizce'de Disinclined ne demek?

isteksiz, tereddütlü, isteksiz, tiksinti, ortalamadan hoşlanmayan belirtilen bir şeyi yapma isteği veya arzusundan yoksun . isteksiz, zevk veya eğilim eksikliği anlamına gelir. tekrar hareket etmeye isteksiz okuma tereddütü, özellikle korku veya belirsizlik yoluyla bir geri çekilme anlamına gelir.

Yasal olarak elden çıkarmak ne anlama geliyor?

Atmanın Yasal Tanımı

1 : vasiyetle elden çıkarılan mülkün kontrolünü veya mülkiyetini başkasına devretmek . 2 : kesin olarak ele almak : nihayet alınan ihtiyati tedbir dilekçelerini belirlemek… Bunların bertaraf edilmesindeki ortak tema— W. J. Brennan, Jr.

Bir yükün atılması ne anlama gelir?

Bertaraf genel bir hukuki terimdir yani dava veya işlem tamamlandı . ... Bir davanın düzenlenmesine ilişkin bazı örnekler şunlardır: mahkumiyet, beraat, görevden alma vb., suçlu veya suçsuz olduğunun tespiti olan hükümle karıştırılmamalıdır.

Tartışmasız elden çıkarılan nedir?

İmha edilmiş demektir dava bitti, İtirazsız DAVA KARŞI TARAF TARAFINDAN İTİRAZ ETMEDİĞİ VE REDDEDİLMEDİĞİ anlamına gelir DAVANIN KENDİ LEHİNE KANITLANMAMASINDAN DOLAYI DAVANIN/DAVANIN REDDİNE DAHİL OLMAK GEREKMEKTEDİR. Bu nedenle Hâkim, davanın duruşma için gönderildiği sırada davacının temerrüdü nedeniyle davayı reddeder.

Birinin atılması ne anlama geliyor?

9. 2. Bertaraf tanımı bir şey yapma veya belirli bir şekilde hareket etme eğilimi olan biri . Atılan bir örnek, genellikle olaylara geç kalan bir kişidir; geç kalmaya mahkûmdurlar. sıfat.

Varsayılan olarak atılan ne anlama geliyor?

(I) Varsayılan Olarak Elden Çıkarılan— davalı, davacının iddialarına itiraz etmemeyi seçer veya itiraz etmez ve davalı aleyhine bir karar mahkeme tarafından verilir. ; (J) Hâkim tarafından karara bağlandı—Hâkim tarafından reddedilmeyen ve yargılama yapılmayan bir davada bir hüküm veya hüküm verilir.

Hindistan'da elden çıkarılan davanın anlamı nedir?

'Vaka Durumu - Bertaraf Edildi' anlamına gelir nihai emir/karar/kararname onurlu mahkeme tarafından kabul edildi . Bu, davanın bozulduğu anlamına gelmez.

Başka türlü bertaraf ne anlama geliyor?

Aksi takdirde Elden Çıkarılan araçlar Satılmaz, ancak makbuzsuz başkalarına teslim edilir Ürünün araştırma, ürün geliştirme, klinik veya ticari olmayan diğer deneysel deneylerde kullanılmak üzere ne zaman dağıtıldığı gibi herhangi bir değerlendirme, Örnek 2.

Başka türlü işgal edildi ifadesi ne anlama geliyor?

eğer biri 'başka türlü meşgulüm'den önce bir şey söylerse, YA bir şey yapmıyor / yapmıyor muyuz 'aksi halde' meşguller (meşgul) Bir çeviriye bakın.

Havanın altında ne anlama geliyor?

Yorgun, bitkin veya sadece biraz hasta hissettiğimde, havanın altında olduğumu söyleyebilirim. ... Hava kapalıyken, durumunuz ciddi değil . Hastanede olmanıza veya doktora görünmenize gerek yoktur. Bazı kelime uzmanları, havanın altında da sarhoş hissetmek veya akşamdan kalma olmak anlamına gelebileceğini söylüyor.

Rahatsız, banyoda anlamına mı geliyor?

Meşgul veya müsait olmayan anlamına gelen kayıtsızların ortaya çıkan kullanımı, uzun süredir devam eden bir Gerçeğin ya utanç verici olacağı durumlarda kullanılan örtmece (örneğin kişi banyodadır) veya sosyal olarak saldırgan (kişi sadece görmek istemiyor veya ...

Çalıların etrafında dövmemek ne anlama geliyor?

Bir sorunun noktasına gelmemek için: Endişelerinizin yeni teklifle hiçbir ilgisi yok. Çalmayı bırakın ve oyunuzu kullanın!