Çaresiz diye bir kelime var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ike Gleichner
Puan: 5/5(36 oy)

perturbed Listeye ekle Paylaş. Eğer kalırsan sakinlik ve çoğu zaman sakin, genellikle sakin olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Kediniz, köpeğinizin yatağın altına saklanıp titremesine neden olurken elektrikli süpürgenin gürültüsünden rahatsız olmayabilir. Rahatsız olmayan insanlar rahatsız veya endişeli değildir.

bozulmamış anlamı nedir?

: endişeli, üzgün veya tedirgin değil : tedirgin değil devam ediyor sakin kesinti ile .

Perturbed kelimesini cümle içinde nasıl kullanırsınız?

Cümle içinde 'sertleşmeyen' örnekleri bozulmamış

  1. Seyirci, uzaktaki topçu gümbürtüsünden etkilenmemiş görünüyordu. ...
  2. Tatil sezonundan önce mağazalarda olmayacağından rahatsız görünmüyor. ...
  3. Ve gruptaki diğer kişiler benim insanlığımdan etkilenmemiş gibi göründüğünde ağırlık daha da artıyor.

bozulmamış eş anlamlısı nedir?

Bu sayfada, perturbed için 15 eş anlamlı, zıt, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz, örneğin: sakin , rahatsız edilmemiş, sakin, telaşsız, sakin, sakin, telaşsız, etkilenmemiş, hareketsiz, telaşsız ve soğukkanlı.

ingilizcede Unfazed ne demek?

: olan bir şey tarafından kafası karışmamış, endişelenmemiş veya şok olmamış . English Language Learners Dictionary'de unfazed kelimesinin tam tanımına bakın.

Günün Sözü - Unperturbed I Anlam, Telaffuz, Örnek, Eş anlamlılar, Zıt anlamlılar I Kelime Oluşturucu

36 ilgili soru bulundu

cavalierly ne demek?

sıfat. kibirli, küçümseyen veya kibirli : başkalarına karşı kibirli ve küstah bir tutum. hazırlıksız veya belirsiz: Çok onurlu memurlar, onun şövalye tavrıyla karıştırıldı.

Kaygısız kelimesi ne anlama gelir?

: zihinsel sıkıntı veya ajitasyondan etkilenmeyen : endişeli olmayan ebeveynler Bush ve Dole neden sağdan intikam almak konusunda bu kadar endişesiz görünüyorlar?—

bozulmamış kelimesinin eş ve zıt anlamlısı nedir?

sakin, telaşsız, sakin, hareketsiz, telaşsız, pürüzsüz, telaşsız, sessiz. Zıtlıklar: dağılmış .

Yoksunluk kelimesinin en yakın zıt anlamlısı hangisidir?

mahrum etmek zıt anlamlısı

  • inşa etmek.
  • vermek.
  • Tut.
  • uygun.
  • bahşiş vermek.
  • şımartın.
  • teklif.
  • Sunmak.

Bir cümlede kaygısız ne anlama geliyor?

1 : endişeli veya üzgün değil : endişesiz. 2: dahil değil: herhangi bir parçası veya çıkarı yok. Kaygısız Eş Anlamlı ve Zıt Anlamlı Diğer Sözcükler Doğru Eşanlamlıyı Seçin Örnek Cümleler Kaygısız Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

Nonplussed'ı nasıl kullanırım?

Bir Cümlede Eklenmemiş?

  1. Deneyimli doktor bile kafatasında elektrikli testere olan hastayı gördüğünde şaşırmıştı.
  2. Utanan koruyucu çocuk, sınıf arkadaşları anne babasını sorduğunda şaşırmadı.

Birinin geri tepmesi ne anlama gelir?

Fiil. geri tepme, büzülme, çekinme, irkilme, ağartma, bıldırcın korku veya tiksinme içinde geri çekilmek anlamına gelir. geri tepme ima eder şok, korku veya iğrenme yoluyla bir başlangıç ​​veya hareket .

İçinizde huzurun olması ne anlama geliyor?

İsim huzur anlamına gelir ' barış ve sessizlik durumu Sakin bir gölün kıyısında ya da güzel bir katedralin içinde hissettiğiniz huzur gibi. Huzur, bir kişinin eğilimini de tanımlayabilir. ... Kendinle, hayatınla ve seni deli eden insanlarla barış.

Aşırı ince anlamı nedir?

: atomik bir spektrumda meydana gelen ince yapılı bir çoklu olmak veya bununla ilgili Bunun nedeni elektronlar ve nükleer spin arasındaki etkileşimdir.

yuvarlaklık ne demek?

Bir insanın yuvarlaklığı göbekte ne kadar yuvarlaklar . Yuvarlaklığı olan herhangi bir 3B nesne, yuvarlaklığı açısından tanımlanabilir. Yuvarlaklık kelimesi, 'yuvarlak, dairesel, tekerlek benzeri' anlamına gelen Latince rotundus'tan gelir. Rotunda, üzerinde kubbe bulunan dairesel bir yapıdır.

Placid kelimesinin eş anlamlısı ne?

Sakin kelimesinin bazı yaygın eş anlamlıları şunlardır: sakin, huzurlu, sakin ve sakin . Bütün bu kelimeler 'sessiz ve rahatsızlıktan uzak' anlamına gelse de, placid rahatsız edilmemiş bir görünüme işaret eder ve genellikle bir dereceye kadar kendini beğenmişliği ima eder.

unmoved'nin tanımı nedir?

: özellikle hareket ettirilmedi : duygusal etkilenmemiş davalının savunmasından etkilenmemiştir.

darbe kelimesinin Eş anlamı nedir?

iktidarın ele geçirilmesi , darbe, devirme, devralma, görevden alma, görevden alma, rejim değişikliği. kansız darbe, saray devrimi. isyan, isyan, ayaklanma, isyan, devrim, isyan, isyan, ayaklanma, ayaklanma, isyan.

Bakımsız olmak ne demektir?

: bakımsız: örneğin. a : Endişe ve sıkıntı yaşamadan gölde kaygısız bir gün geçirdi . b : sorumsuz parasıyla kaygısızdır.

Endişelenmemek için başka bir kelime nedir?

kayıtsız rahat ve hiçbir şey için endişelenmiyor, özellikle de diğer insanların endişelendiği bir durumda: Muayene odasına girerken yeterince kayıtsız görünüyordu.

belirsiz bir şekilde ne demek?

1a : iki veya daha fazla yoruma tabidir ve genellikle belirsiz bir ifadeyi yanlış yönlendirmek veya karıştırmak için kullanılır. b : olarak belirsiz belirsiz kanıtları belirtmek veya imzalamak. 2a : doğası belirsiz veya sınıflandırması belirsiz şekiller. b: bir kişiye veya bir şeye karşı belirsiz eğilim: kararsız, belirsiz bir tutum.

hazırlıksız nedir?

: önceden düşünülmeden veya hazırlanmadan yapılmış veya yapılmış . : gündelik veya gayri resmi. İngilizce Öğrenenler Sözlüğü'nde hazırlıksız kelimesinin tam tanımına bakın.

Cavalierness bir kelime midir?

Süvari olma durumu veya durumu .