Önce peeling yapar mısın?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Karley Wuckert
Puan: 4.1/5(8 oy)

Peeling yapmadan önce yüzün temizlenmesi sen başla taze bir kayrak ile. Eksfoliasyon, hafif bir temizleyiciden çok gözeneklere dalar. Makyajınızı çıkarmanız ve yüzünüzü günlük olarak temizlemeniz önemlidir. Her zaman aynı sıklıkta pul pul dökmek gerekli değildir.

Vücudunuzu yıkamadan önce mi sonra mı peeling yaparsınız?

Temizlemeden Önce Eksfoliyasyon

Önce ovma cildinizin yüzeyindeki kalıntıları, ölü deri hücrelerini ve kiri temizleyebilir. Bu adımı temizleyici ile takip etmek, peeling tarafından kaldırılan cilt yüzeyindeki ölü deri hücrelerinin veya parçacıkların yıkanmasına yardımcı olur.

Yüzüme hangi sırayla peeling yapmalıyım?

Sabahları bir kese kullanmayı tercih ederseniz, temizleyiciniz yerine kullanabilirsiniz. Temizledikten sonra tonerinizi uygulayın. Ardından, izninizi uygulayın- AHA'dır veya BHA eksfoliyan. Temizledikten, tonikledikten ve peeling uyguladıktan sonra, cilt bakım ürünlerinizin geri kalanını doku sırasına göre uygulayın.

Eksfoliyatör önce gelir mi?

Çoğu cilt bakım serisi, önce temizlemenizi, sonra peeling yapmanızı sağlar. ve ardından her şeyi kapatmak için nemlendirme ve güneşten koruma. Ancak benzersiz, adım tersine çeviren Skin Revival sisteminin yaratıcısı ünlü dermatolog Dr. Harold Lancer, başlangıçta peeling yapmanın size daha iyi sonuçlar verebileceğini söylüyor.

Nasıl Düzgün Eksfoliye Edilir - Peeling - Ne, Neden, Nasıl ve Ne Zaman BHA James Welsh

35 ilgili soru bulundu