ön tavsiye ne demek?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Nakia Heathcote III
Puan: 4.1/5(12 oy)

Bir 'Ön Tavsiye' Sağlayıcının bankası tarafından gönderilen ve müşteri(ler)inizin hesabına bir banka aracının beklenen tahsisini bildiren bir mesaj (s).

Transit ön tavsiye ne anlama geliyor?

'Önceden tavsiye edilen ürün' şu anlama gelir kargo firmasına kargonun gönderilmek üzere olduğu bilgisi verildi ancak kargo henüz kargo firmasında değil . Kargo bilgileri önümüzdeki günlerde güncellenecektir. Daha sonra tekrar deneyebilirsiniz.

Öğenin PostNL'ye önceden tavsiye edilmesi ne anlama geliyor?

PostNL on Twitter: '@tsopanos59 Önceden tavsiye edilen araçlar henüz almadık .

Tavsiye edilen öğe ne anlama geliyor?

Royal mail web sitesine göre Advised, Royal mail sistemlerinde gönderilen parselle ilgili ayrıntılara sahip olmak, takip sonuçları devlet 'tavsiye'. Öğe kraliyet posta ağına girer girmez bir izleme taraması alacak ve önerilen durum 'devam ediyor' olarak değişecektir.

Tavsiye edilen izleme durumu ne anlama geliyor?

Sistemlerimizde gönderilen bir paketin ayrıntılarını alır almaz, takip sonuçlarında 'Tavsiye Edildi' ifadesi yer alacaktır. Öğe ağımıza girer girmez bir izleme taraması alacak ve Tavsiye Edilen durumu ' olarak değişecektir. Devam etmekte '

Ön kalifiye ve Ön onaylı | Bir Mortgage için Ön Onaylı Ne Demektir?

42 ilgili soru bulundu

tavsiye alınmadı ne demek?

Tavsiye alınmadı- Ön tavsiye aldığımız ancak henüz paketi almadığımız parseller .

Royal Mail'in ön tavsiyesi nedir?

Elektronik ön tavsiye Gönderici, alıcı ve yurtdışına gönderdiğiniz öğelerin içeriği hakkında elektronik olarak sağladığınız bilgiler .

İngiltere'de transit geçiş ne anlama geliyor?

Eğer izleme durumu 'Transit' ise nihai varış noktasına doğru yolda olduğu anlamına gelir. Aslında parsel, alıcıya teslim edilmeden önce taşıyıcının ağının farklı şubelerinden geçmelidir.

Ürün sevkiyata hazır ne anlama geliyor?

Bunun anlamı şudur ki sipariş ettiğiniz tüm ürünler depomuzda mevcuttur ve sevkiyata veya teslim almaya hazır. ... Bu, siparişinizi verirken seçtiğiniz teslimat yöntemine bağlıdır.

Transit olması bugün teslim edileceği anlamına mı geliyor?

Transit anlamına gelir paketiniz size seyahat ediyor ve taşıyıcı, paketin güvenli bir şekilde varacağını tahmin ediyor . ... Yani, tahmini teslimat tarihiniz geldi ve geçtiyse ve paketiniz 'Transitte' olarak tanımlandıysa, bu, taşıyıcının ürünü size ulaştırmak için hala çalıştığı, ancak ne zaman yeniden tahmin edemediği anlamına gelir.

Bir sipariş gönderildikten ne kadar sonra gelir?

Sevk. Siparişler en kısa sürede işlenir ve genellikle 3 gün içinde (Pazar günleri hariç) . İstisnai durumlarda, yüksek talep veya başka nedenlerle, siparişin işlenmesi daha uzun sürebilir, ancak siparişinizi hemen tamamlayıp göndermek için her türlü çaba gösterilecektir.

Gönderildi demek bugün geleceği anlamına mı geliyor?

Yine Gönderildi basitçe, paketin sevk edilebilmesi için tüm paketleme bilgilerinin kullanıma hazır olduğu anlamına gelir . Buna karşılık, Teslimata Hazır, öğenin zaten gönderilmiş olduğu ve şu anda yerel postacınız veya teslimat görevlisi tarafından taşınmakta olduğu anlamına gelir.

Siparişinizin işleniyor olması ne anlama geliyor?

Bir sipariş verildikten ve ödeme tahsil edilip doğrulandıktan sonra, sipariş karşılama merkezimiz siparişi hemen kabul edecek ve işlemeye başlayacaktır. Eğer sipariş durumunuz 'İşleniyor' olarak görünüyor, bu, siparişinizin işlenmekte olduğu ve mümkün olan en kısa sürede gönderileceği anlamına gelir.

Paketim neden bu kadar uzun süredir yolda?

Paketiniz birçok nedenden dolayı yolda takılı kalmış olabilir: kayıp, hasar ve hatta USPS izleme sistemi arızası . Bununla birlikte, daha büyük olasılıkla, kısa personel ABD Posta Ofisi, paketinizi yanlış yerleştirdi, yanlış etiketledi veya basitçe gözden kaçırdı. Bu, yokluğuna dikkat çektiğinizde kolayca bulunabileceği anlamına gelir.

Parselim neden bu kadar uzun süredir yolda?

Paket, sürücü/postacı teslim edene kadar yolda kalır. Parsel transitte sıkıştığında, bunun anlamı şudur: paket artık hedefine doğru ilerlemiyor ya daha sonraki kontroller için kargo firmasının depolarından birinde tutulur ya da gümrükte takılır.

CN22'nin barkoda ihtiyacı var mı?

Franking müşterileri, malları ve açıkça doldurulmuş bir gümrük formunu (CN22/CN23) içeren takip edilmeyen tüm öğelere (Uluslararası Standart ve Uluslararası Ekonomi) kendinden yapışkanlı bir S10 barkodu eklemelidir. ... İçin izlenen ürünler için ek bir barkod gerekli değildir ancak açık ve okunaklı gümrük beyannameleri doldurulmalıdır.

Bir CPC gümrük makamlarına hangi bilgileri verir?

Gümrük prosedür kodları (CPC'ler) malların girildiği ve çıkarıldığı gümrük ve/veya tüketim rejimlerini belirlemek (bunun geçerli olduğu yerlerde). TBM, ithalatta olduğu gibi ihracatta da tamamlanır.

Gümrük beyannamesini nereye koyacağım?

Postane gümrük formunun olması gerektiğini söylüyor parselin veya paketin ön tarafında sol üst köşeye mümkün olduğunca yakın ama adresi kapatmamaya dikkat edin.

Teslimatta devam ediyor ne anlama geliyor?

Teslimat devam ediyor

Bir paket ağımıza girer girmez bir izleme taraması alacak ve web sitesinde görünen durum 'Devam Ediyor' olacaktır. Bu durum, teslim edildiğinde 'Teslim Edildi' olarak değişecektir.

Tavsiye edilen ürün ebay takibinde ne anlama geliyor?

@anddavie0. Nakliye bilgisinde ise bir kurye/posta hizmeti başlattılar ancak ürünü henüz göndermediler .

Parsel Force tavsiye ne anlama geliyor?

Parcelforce Worldwide on Twitter: '@1nvjoqjm 'Önerilen' genellikle şu anlama gelir öğe, gönderenin adresinden alınmayı bekliyor .

Çok üzerinde işlenmiş ne anlama geliyor?

Çok. Merhaba Cheryl, Sipariş işlenmiş ortalama siparişinizin alındığını ve şu anda işlenmekte veya işlenmekte olduğunu . Herhangi bir para çekilmemişse, sipariş kabul edilmemiş olabilir. Bize e-posta gönderirseniz, bunu sizin için kontrol edebiliriz.

İşleme ve beklemedeki arasındaki fark nedir?

Beklemede, faturalandırılmadığınızı, ancak yakın gelecekte gönderim yapacağınız anlamına gelir (bu ve önceki Nexus lansmanlarında belki iki hafta kadar). İşleme, ücretlendirilmek üzere olduğunuz ve cihazınızın gönderileceği anlamına gelir (işleme, bağlı olarak genellikle bir gün ila üç gün sürebilir).

Beklenen sevk tarihi ne anlama geliyor?

Sevk Tarihi şu anlama gelir: Malların gönderileceği zaman Satıcı tarafından belirtilen tarih ; Örnek 1.