Ölümcül şasinin sahibi kim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Madisen Roob II
Puan: 4.5/5(11 oy)

David Stremme , 2003 NASCAR Xfinity Serisi Yılın Çaylağı ve Lethal Chassis'in sahibi/kurucusu, Charlotte'taki 5. yıllık etkinliğe giden oldukça ilginç sonuçlara sahip. 2016'da ikinci, 2017'de üçüncü, 2018'de dördüncü ve tahmin ettiğiniz gibi geçen yılki 25 turluk ana etkinlikte beşinci.

Ölümcül Kasa nerede?

Lethal Chassis Company'nin merkezi şuradadır: Mooresville, Kuzey Karolina .

Longhorn şasi şirketinin sahibi kim?

tarafından kurulan ve yönetilen NASCAR Hall of Famers Terry ve Bobby Labonte, Justin Labonte ile birlikte , Longhorn Chassis, Trinity, Kuzey Karolina merkezli tam hizmetli bir Geç Model tedarikçisidir.

Black Diamond yarış arabasını kim yapar?

Tarafından işletilen bir Shreveport, La. tabanlı Dirt Late Model şasi üreticisi Ronnie ve Terri Stuckey , Black Diamond, 2021'de 9-17 Ocak tarihleri ​​arasında altı gecelik yarışların yer aldığı Güneybatı'nın kış ortası yarış çılgınlığına uzun bir katılım geçmişine sahiptir.

Longhorn modifiyeli şasiyi kim yapıyor?

Birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz Loenbro Motor Sporları Longhorn Modifieds by Loenbro Motorsports'u piyasaya sürmek için, Longhorn Şasi sahibi Justin Labonte'yi ekledi. Longhorn markasını inşa etmeye ve genişletmeye devam ederken, kir değiştirme çabalarımızın genişletilmesinde böyle kaliteli bir organizasyonla çalışmaktan heyecan duyuyoruz.

Lethal'da büyük bir sorun bulduk - ŞANSLIYIZ!

22 ilgili soru bulundu

Kevin Rumley kaç yaşında?

Rumley, bir 43 yaşında mühendis 84 yaşındaki babası Lee Roy'un sahip olduğu Longhorn Şasisini hazırlayan Lexington, N.C.'den, sürüş yeteneğini gördüğünde tanıyacak kadar uzun süredir buralarda.

Devin Moran'ın yaşı kaç?

Çarşamba günü, takım işe alındığını duyurdu. 24 yaşındaki En yeni sürücüsü olarak Dresden, Ohio'dan Devin Moran.

Roket şasisini kim yapar?

Steve Baker (ortak sahibi Mark Richards Yarışı, Inc. dba Rocket Chassis) iki haftalıktan beri yarışlarla ilgileniyor. Yarış pistine ilk yolculuğu 1957'de Morgantown Speedway'di (Morgantown, WV). Mark ile ilk kez 80'lerin başında WRC için çalışırken tanıştım.

Tyler Erb kaç yaşında?

Greenwood, NE (22 Temmuz 2021) – Tyler Erb, 24 yaşındaki Teksaslı, yarış kariyerinin en büyük galibiyetini Perşembe Gecesi I-80 Speedway'de aldı. 53 turun tamamına liderlik eden Erb, Lucas Oil Late Model Dirt Series onaylı etkinlikte 30.000 $ kazandı.


Black Diamond Boat'ın sahibi kim?

Göre Randy Bölünme , MTI'nin sahibi ve kurucusu Black Diamond Express, önümüzdeki hafta Miami'den Key West'e Florida Powerboat Club Key West Poker Run'a katılacak.

Hudson O Neal'ın arabasının sahibi kim?

Geçtiğimiz kış boyunca Dirt Late Model dünyasındaki en büyük sezon dışı haberlerden biri, yükselen yıldız Hudson O'Neal'ın Tennessee merkezli Double Down Motorsports organizasyonuna taşınmasıydı. Roger Satıcılar .