Öfkeyle üzerine bir cümle?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Molly Bins V
Puan: 4.6/5(53 oy)

1. Öfkeyle homurdandı ve uzaklaştı . 2. Öfkeyle toplantıdan ayrıldı.

Öfkeyle için bir cümle nedir?

Öfkeyle cümle örneği. 'Hayır, o aptal değil! ' Natasha kızgın ve ciddi bir şekilde yanıtladı. Rakibinin dilini ve tavrını öfkeyle azarladı. Clement önceden böyle bir iyilik alışverişi önerisini öfkeyle reddetmişti.

Öfkeli için iyi bir cümle nedir?

Öfkeli cümle örneği. Öfkeli bir cevap verdi. Babasının iyi niyetli, öfkeli hainliği olmasaydı, gözden kaçmış olabilirdi. Kızgın bir yanıt verdi.

öfkeyle ne demek?

: haksız veya değersiz bir şeyin neden olduğu öfkeyle dolu veya ifade eden. Kızgınlıktan Diğer Sözler. öfkeyle zarf ' Ben sana hakaret etmedim! diye öfkeyle itiraz etti Jack. - L.

Bir cümlede öfke nasıl kullanılır?

Bir Cümlede Öfke?

  1. Öfkeyle dolu, hırpalanmış eş sonunda bıktı ve tacizci kocasını terk etti.
  2. Yıllarca patronu tarafından kötü muamele gördükten sonra öfkeli asistan öfkesini dizginledi ve işverenine ne kadar kırgın olduğunu söyledi.

öfkeyle - telaffuz + Cümle ve deyim örnekleri

16 ilgili soru bulundu

Kızgınlık örneği nedir?

Öfke ile karakterize veya dolu. Öfkenin tanımı, haksız bir şey yüzünden öfke hissetmek veya göstermektir. Öfkeli bir örnek, bir az önce işlendiğini gördüğü bir önyargı eyleminden iğrenen kişi . Özellikle haksız veya yanlış bir şeye öfke veya kızgınlık göstermek.

Öfkeli insan nedir?

Indignant, Latince indignus 'değersiz' kelimesinden gelir ve değersiz veya haksız davranışa dayalı öfke sadece kendi çıkarlarına zarar vermekten ziyade. Biri sizi ittiğinde öfkeli, hatta öfkeli olabilirsiniz, ancak itme zayıf veya çaresiz birine yönlendirilirse öfkelenirsiniz.

Öfke bir duygu mudur?

öfke karmaşık ve ayrık bir duygu sosyal duygular ve sosyal çevreler tarafından tetiklenir. Öfke ve iğrenme duyguları, öfkeyi oluşturan bazı duygulardır.

kendine kızma ne demek?

Kendine kızma isim. kişinin kendi karakterine veya eylemlerine öfke .


İntikam hakaret midir?

haksız, saldırgan, aşağılayıcı veya adi olarak kabul edilen bir şeye karşı güçlü bir hoşnutsuzluk ile karakterize edilen veya ifade edilen duygu: öfkeli sözler; yüzünde kızgın bir ifade.

Tehdit cümle içinde nasıl kullanılır?

Tehdit edici cümle örneği

  1. Gemimizi batırmakla tehdit eden bir ilişki. ...
  2. Gözleri tehdit edici yaşlarla yanıyordu. ...
  3. Ve Nicholas Amca sert ve tehditkar bir tavırla önlerinde duruyordu.

Bir cümlede ima nasıl kullanılır?

ima edilen cümle örneği

Hatta ağaçtaki meyveyi çürüten şeyin bizim yapay aydınlatmamız olduğunu ima ediyorum. Kendini onların arasına sızmak için yapmak zorunda olduğu şey yüzünden hafif bir suçluluk hissetti.

Boğulma için iyi bir cümle nedir?

Sıkıcı cümle örneği. Bu boğucu ilişkiyi, onların tüm sebeplerini boğmadan bitirmeleri gerekiyordu. Önündekiler geçen zamanla, ürkütücü bir sessizlikle ve boğucu sıcakla daha da huzursuzlaştılar. 'Geliyorum,' diye yanıtladı, çarşaftan ayağa kalkarken bir iniltiyi bastırarak.


horlamak ne demek?

1a : sert ve sert bir sesle burundan şiddetli bir şekilde havayı zorlamak. b: küçümseme, öfke, kızgınlık ifade etmek, ya da şaşırtmak bir horlama.

İnatçılıktan kastınız nedir?

1 A : inatçı olmanın kalitesi veya durumu : inatçılık Büyük bir inatla kendi görüşüne tutundu. b: Tüberkülozun inatçılığını gidermesi, rahatlatması veya bastırması zor olma niteliği veya durumu. 2: senatörün inatlarından rahatsız olan inatçı olma örneği.

Öfke iyi mi kötü mü?

Öfke ve Öfke

Öfke ve kızgınlığın her ikisi de ahlaki bir boyut içerir - biri kötü bir şey yaptı. Aradaki fark, öfke için eylemin kişisel olmasıdır (bana kötü bir şey yaptın), oysa öfke daha genel anlamda kötüdür örneğin toplum için.

Öfke kelimesinin eş anlamlıları nelerdir?

kızgınlık eş anlamlısı

  • hoşnutsuzluk.
  • öfke.
  • öfke.
  • kızgın.
  • pike.
  • öfkelenmek.
  • kızgınlık.
  • aşağılamak.


Öfke büyüsü nedir?

Öfke (Indiguneishon / Indegunishon?, 'Öfke') bir güçlü büyü Tales serisinin çoğu oyununda yer almıştır. Seride sunulan ilk büyü olarak, Edward D. Morrison'ın Tales of Phantasia'nın başlangıcında yaptığı büyü olarak ünlüdür.

küstah insan nedir?

1 : konuşma veya davranışta aşağılayıcı bir şekilde aşağılayıcı : zorba. 2: cüretkarlık veya küstahlık sergilemek: küstahlık.

Birinin küçümseyici olması ne anlama gelir?

Küçümseme Tam Tanımı

: başkalarına karşı tepeden bakan veya üstün bir tutum sergilemek veya bunlarla karakterize olmak .

Konuşmanın öfkeli kısmı nedir?

konuşmanın bölümü: sıfat . tanım: haksız veya değersiz olarak kabul edilen bir şeye tepki olarak öfke hissetmek veya göstermek. Yalan söyleyip söylemediği sorulduğunda öfkeli bir cevap verdi.


Cesaret bir cümlede nasıl kullanılır?

Bir Cümlede Zevk?

  1. Jack'in gayreti, görüşme sürecinde onu diğer tüm adaylardan üstün kıldı.
  2. Jenny sunumuna ana noktaları dahil etmede başarısız olsa da, şevk ve tutkusu için ona ekstra kredi verdim.

İyileştirmek cümle içinde nasıl kullanılır?

İyileştirme Cümle Örnekleri

Mevcut acıyı hafifletmek istedi. Durumu düzeltmek istedi. Merkezileştirilmiş bir politika, sorunu iyileştirmez, birleştirir . Bu alanların olumsuz etkilerini hafifletecek bir çözüme ihtiyaç vardır.

İlgisizce bir kelime mi?

Çok az duygu hissetmek veya hiç duygu göstermemek; tepkisiz . [Apatiden, acıklı modelde.] ap′a·thet'i·cal·ly adv. reklam