Çocuk köşesi kabinleri nasıl temizlenir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Kaylah Conroy DDS
Puan: 5/5(45 oy)

Aşağıdakileri yaparak Operation Tidy'i tamamlayın:

  1. Kiddie Corner Kabinlerinde İzci Lideri Pompy ile konuşun.
  2. Haritada belirtildiği gibi beş toksik mutajenik atık toplayın.
  3. Atıkları Kiddie Corner Cabins'deki bir muhafaza variline bırakın.

Toksik mutajenik atıkları nasıl temizlersiniz?

Bethesda Desteği

  1. Toksik Mutajenik Atıkları Temizleyin ve Toksik Mutajenik Atıkları muhafaza haznesine boşaltın. Beş kez 'Zehirli Mutajenik Atık' toplamak için bölgenin çeşitli yerlerindeki görev işaretlerini takip edin.
  2. Toksik Mutajenik Atıkları muhafaza variline boşaltın.

Pioneer Scout değerlerinin serpinti 76'yı nasıl gösterebilirim?

  1. Pioneer Scout Değerlerini Gösterin - 4.
  2. Yardımseverlik: Kiddie Köşe Kabinlerini temizleyin.
  3. Nezaket: Bir Müttefik'i canlandırın.
  4. Cesaret: Dolly Sods'ta Zararlıları Kontrol Edin.
  5. Büyüme: Scout World Challenge Rozetleri Kazanın - 3.

Alması en kolay İribaş rozetleri nelerdir?

İribaş: Aşçı

  • Aşçılık bilgi sınavını geçin.
  • Şef Şapkası takarken yemek pişirin (10/10)
  • Böğürtlen Bal Gevrek pişirin.
  • Beyin Bombaları pişirin.
  • Kızılcık Köfte Öğütücü pişirin.
  • Çilekli Kurutulmuş Geyik Eti pişirin.
  • S'mores'u pişirin.
  • Tatlı Rulo pişirin.

Toksik mutajenik atıkları nerede bulabilirim?

Konumlar

  • Grafton.
  • Baldıran Delikleri.
  • Zehirli kuru göl yatağı.
  • Willard Kurumsal Konut.

Fallout 76: Tadpole Scout Bölüm 1 - Kiddie Corner Cabins ve Dolly Sods (PS4 oynanış Bölüm 87)

40 ilgili soru bulundu

İzci lideri pompy nerede?

Referans Kimliği. İzci Lideri Pompy, şu anda faaliyet gösteren bir Mister Handy'dir. Appalachia'daki Kiddie Köşe Kabinleri 2103 yılında.

Jaggy 76 nerede?

Jaggy ana Pioneer Scout lideridir. Kamp Lewis . Bilgi sınavı terminallerinin bulunduğu binanın yakınında bulunur ve onları Tadpole Scouts olma yolunda ayarlayarak yeni üyeler alma yetkisine sahiptir. Jaggy, Toxic Valley'deki Pioneer Scout kampında bulunur.

Fallout 76'da nasıl sıçan olunur?

Pioneer Scouts'a yeni katıldıysanız ve henüz bir sırt çantası kazanmadıysanız, Scout World Challenges sizi Tadpole rozetleriyle ödüllendirecek. eğer varsa Possum rütbesine ulaştı , haritaya dağılmış Mücadeleleri tamamlamanız için Possum rozetleri alacaksınız.

Opossum sırt çantası nasıl yapılır?

satın alınabilir üç sıçan rozeti için sıçan otomatlarından .

Öncü İzci kampı nerede?

Öncü İzci Kampı bir gözetleme kulesidir Appalachia'nın kuzey bölgesinde . Albay Kelly Anıtı'nın güneyinde ve Grafton Çelik Bahçesi'nin batısında yer almaktadır. Appalachia'nın Zehirli Vadisi'nde bulunan Konumlardan biridir ve yakındaki bir kamu görevi olan Swarm of Suitors'ın yeridir.

Opossum rozetlerini nasıl alırsınız?

Possum rozetleri, Pioneer Scouts tarafından Possum Düzeni boyunca ilerlemeyi işaretlemek için kullanılır. Onlar tarafından kazanılır Öncü İzci kampında İzci Lideri Jaggy tarafından belirlenen Dünya Mücadelelerini tamamlamak . Stings and Things, Operation Tidy ve Campfire Tales tamamlanarak ek rozetler kazanılabilir.

Pioneer Scout sınav terminali nerede?

İzci Lideri Jaggy'den Öncü İzci Kampı , yeşil bir kapı ve girişte boyanmış 'Öncü İzciler Bilgi Sınavları' ile kısa, nispeten sağlam bir bina görmek için güneye bakın. İçeri girdikten sonra sağ tarafta herhangi bir sınava girmek için kullanabileceğiniz bir terminal olacak.

Nasıl öncü izci olunur?

Görevi başlatmak için, herhangi bir tren istasyonunun içinde ve The Order of the Tadpole hakkında bilgi edinmek için duvarda bulunan Pioneer Scouts işe alım posterini okuyun. Görev başlatıldığında, haritanızdaki İzciler kampının bulunduğu yere gidin ve İzci Lideri Jaggy (bir Mr.

76 için günlük işlemler nelerdir?

Günlük Operasyonlar Fallout 76'da bir oyun özelliği One Wasteland For All güncellemesinde tanıtıldı. Oyunun örnekleme teknolojisini kullanan Daily Ops, deneyimli oyuncular için zorlu, rastgele ve tekrarlanabilir zindan temizleme görevleri sağlamayı amaçlıyor. Günlük Operasyonlar her gün 13:00 EST'de döner.

Pioneer Scout lideri Treadly nerede?

Referans Kimliği. İzci Lideri Treadly, şu anda faaliyet gösteren bir Mister Handy'dir. Appalachia'daki Dolly Sods Wilderness .

Fallout 76'da düzenli çalışmaya nasıl başlarım?

Kiddie Corner Kabinlerinde İzci Lideri Pompy ile konuşun arayışa başlamak için. Dikkatli olun, görev başlar başlamaz zehirli kurumuş göl yatağında uyuyan mirelurk kraliçesi uyanır. Pompy ayrıca genellikle onunla konuşmadan önce ele alınması gereken sivrisinekler veya radscorpions ile çevrilidir.

Bir oku teleskop nedir?

Soru 17 : Bir okçuluk turnuvasındasınız ve en sevdiğiniz okçuyu bir oku iç içe geçirirken gördüğünüzde – vay! Bu başarıyı en iyi arkadaşına nasıl anlatırsın? Cevap: Başka bir oka çarpan bir ok attı ve onu ortadan ikiye böldü!

Fallout 76'da terminalleri nerede hackleyebilirim?

Fallout 76'da Terminal Hack Konumları

  • Camp McLintock'un ana binasında, merdivenlerden yukarı.
  • The Whitesprings Resort'taki Genel Müdür Ofisi'nin içinde.
  • Wade Havalimanı'ndaki Kontrol Kulesi'nin içinde.
  • Morgantown Havaalanı'nın bodrum katında.
  • Ayrıca Morgantown Havalimanı'nda Depo Odası kontrolleri.

İribaş rozetlerini nasıl alırsınız?

Arka fon. Tadpole rozetleri, Pioneer Scouts tarafından Tadpole Order boyunca ilerlemeyi işaretlemek için kullanılır. Onlar tarafından kazanılır Öncü İzci kampında İzci Lideri Jaggy tarafından belirlenen Dünya Mücadelelerini tamamlamak . Tadpole Order'ı tamamlamak ve Possum Scout'a terfi etmek için üç rozet gereklidir.

Fallout 76 Reddit'teki sıçan rozetlerini nasıl alırsınız?

Opossum Rozetleri Campfire Tales, Tekrarlanabilir: Sokmalar ve Şeyler ve Tekrarlanabilir: Operasyon Düzenli . Son iki görevin günde yalnızca bir kez tamamlanabileceğini unutmayın. Bunların hiçbiri bir Rozeti garanti etmez, ancak Rozetleri biriktirmenin Dünya Mücadelelerini tamamlamak dışında tek yollarıdır.

Camp Lewis serpinti nerede?

Camp Lewis olarak da bilinen Pioneer Scout kampı, vahşi bir kamp alanıydı. Kuzey Appalachia'da Grafton Gölü kıyısında yer almaktadır. . Batı Virginia Öncü İzcilerinin 451. Emri için bir kamptı.

Fallout 76'daki tatar yayı planları nerede?

Konumlar

  1. Plan: Arbalet, tatar yayı atış poligonu ile Pioneer İzci kampının güneybatı kabininin hemen dışındaki bir masada bulunabilir.
  2. Sarmal Yol Sarayı'nın güneybatı eteklerinde, okçuluk hedeflerinin yanındaki bir masada, birkaç cıvata ve bir boru tabanca ile birlikte bir tatar yayı bulunabilir.

Kimyager sırt çantası modunu nasıl edinirsiniz?

satın alınabilir Mortimer'den En azından Friendly bir Raiders itibarına sahip 350 külçe altın için. Plan ayrıca Minerva tarafından dönen envanterinin bir parçası olarak satılmaktadır.

Yüksek kapasiteli sırt çantası modunu nereden satın alabilirim?

adresinden satın alınabilir. sıçan otomatları sekiz Possum rozeti için.