Bfa'da uyandırma özü nasıl çiftleştirilir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Narciso Conn
Puan: 4.6/5(65 oy)

Denemek Bonus rulolarla Legion baskınlarında çiftçilik yapanlar . Tek bir rulodan %99 oranında 150 WA. Çoğu WQ şimdi onlara veriyor gibi görünüyor, onu ödüllendirenleri yapmak ve elçiyi almak iyi bir verim olmalı.

Nasıl daha fazla uyandırılmış öz elde edebilirim?

Uyanış Özü aşağıdaki oyun içi aktivitelerle kazanılabilir:

  1. Haftalık Mythic+ ödülleri toplama.
  2. Antorus baskın patronlarını yenmek (Zorluktan bağımsız olarak haftanın ilk öldürmesi)
  3. World Quests'ten Emissary önbelleklerini açma.
  4. Günlük Heroic zindanlarını tamamlamak.
  5. Haftalık PvP zorluklarını tamamlamak.

Uyandırma özü satın alabilir misin?

Bu öğeler şuradan satın alınabilir: Dalaran'daki Arcanomancer Vridiel 1000 Uyanış Özü. Buna yardımcı olmak için, birçok Artifact Power kaynağı artık bunun yerine Uyanma Özleri verecek.

Uyandırılmış öz BFA ile ne yaparsınız?

Uyandırma Özü kullanılır Legion Legendary öğeleri oluşturmak veya yükseltmek için . Tanks for Everything'de esans ticareti yapılacak.

Nethershards ile ne satın alabilirsiniz?

Nethershards için mevcut olan öğeler şunları içerir: transmog setleri ve eşya seviyesi 700 boyunlar, yüzükler, biblolar, silah geliştirme eşyaları ve bir evcil hayvan ! Bu eşyalar, tüm istila bölgelerindeki Illidari kamplarında ve ayrıca aşağıdaki gibi Orgrimmar ve Stormwind City'de bulunabilen Captive Wyrmtongue tarafından satılmaktadır.

Uyandırıcı Özü Hızlı Çiftleştirmenin En İyi 5 Yolu | WoW Lejyonu 7.3.5

39 ilgili soru bulundu

Arcanomancer Vridiel'i nereden edinebilirim?

Arcanomancer Vridiel, yüksek elf bir demircilik eğitmenidir. Dalaran'ın Kırık Adalar'daki Her Şey İçin Tanklar dükkanında .

Legion Legendaries'i nereden satın alabilirim?

Bu öğe şuradan satın alınabilir: Dalaran'da Büyü Büyücüsü Vridiel 175 Uyanış Özü karşılığında. Saflaştırılmış Titan Özü kullanıldığında, uzmanlığınıza uygun bir Legion Legendary eşyasını anında verir.

Legionfall'da savaş malzemelerini nasıl edinebilirim?

Legionfall War Supplies, aşağıdaki kaynaklardan ödüllendirilen bir para birimidir:

  1. Broken Shore'da veya Broken Isles anakara bölgesi bir Legion Assault altındayken dünya görevlerini tamamlamak.
  2. Broken Shore nadir elitlerinden ve Hidden Wyrmtongue Cache'lerinden düşer.
  3. Belirli Class Hall görevlerini başarıyla tamamlamak.

Meraklı paraları nerede harcıyorsunuz?

Bu para birimi, Dalaran'daki eterik satıcı Xur'ios . Xur'ios, Dalaran'da yer almaktadır. Dışarıda ve Dalaran Bankası'nın sol tarafında, binanın arkasına doğru (banka ve Antonidas Anıtı arasında) sıkışmış olarak bulunabilir.

Sipariş kaynakları Lejyonu ile ne yapabilirim?

Asker toplamak, görevleri yürütmek ve sipariş salonunuz için araştırma yükseltmeleri yapmak için kullanılır . Sipariş Kaynakları, Order Advancement Tech'ten şampiyonları ve birlikleri toplamaya ve geliştirmeye kadar Legion Sınıf Salonunuzu yönetmek için temel para birimidir. Satın Alma ve Harcama Sipariş Salonu Kaynakları Kılavuzunda daha fazla ayrıntı.

Örtülü Argunit ne için kullanılır?

Şu anda, Peçeli Argunit için tek kullanım Vazgeçilen jetonlarla teçhizat için kumar oynamak .

Bir Legionfall kampanyası BFA'sını nasıl başlatırım?

Önce Dalaran'a (Kırık Adalar), Menekşe Hisarı'na gitmelisin ve Khadgar'la konuş orada. Adaları Birleştirmek görevini üstlenin. Önünüzdeki Khadgar'a dönün, ardından Krasus'un Şehri'ne gidin. Khadgar şimdi burada ve size Armies of Legionfall verecek.

Legionfall'da orduları nasıl açarsınız?

Armies of Legionfall, Broken Shore'da Yama 7.2'de eklenen yeni bir hiziptir. Broken Isles Pathfinder, Part Two için Revered'a basmak gereklidir. Bu fraksiyonun kilidi şu şekilde açılır: 110 oyuncu Assault on Broken Shore'u tamamlayan ve itibarı öncelikle Broken Shore World Questleri aracılığıyla kazanılır.

Sentinax'ın işaretini nereden alabilirim?

Sentinax, Broken Shore haritanızdaki Lejyon gemisidir. Haritadaki tuhaf kafalar Sentinax seçkinleridir. Portallar geminin altında kendi kendine ortaya çıkıyor 'Marks of the Sentinax'ı düşüren çetelerin ortaya çıkmasına neden olur. Portalların ortaya çıkmasını beklemek bazen 5-10 dakika kadar sürebilir.

BFA'da Efsaneler var mı?

Blizzard, Legion genişlemesinin efsanevi öğelerinin Battle for Azeroth'ta görünmeyecek . Bu, önceki ekipmanın oyuncular tarafından tutulacağı, ancak Battle for Azeroth'un yeni bölgelerinde hiçbir efsanevi öğe bulamayacağınız anlamına gelir.

Legion'da kaç Efsanevi giyebilirsin?

Legion'daki Legendaryler, başlangıçta karakter başına bir tane ile sınırlıdır. Karakteriniz, Kademe 6 yükseltme seçimini yükselttiğinde, iki Lejyon efsanesi . Üçten fazla efsanevi eşyayı kuşanmanın tek yolu, Antorus'taki Unmaker Argus'tan Aman'Thul's Vision'ı elde edebilmektir.

Hala Legion Legendaries elde edebilir misin?

Düzenleme: Efsaneler hala Legion Legendary satıcısı Arcanomancer Vridiel tarafından satılmaktadır . Bu kısıtlama BFA'da 115. seviyenin üzerindeki karakterler için zaten mevcuttu, ancak yine de alt karakterler veya ikizler gibi daha düşük seviyelerdeki karakterler için kullanılabilir hale getirdi.

Uyanmış Titan özünü nasıl kullanırsınız?

Basitçe çevirin Uyandırma Özleri topladınız ve ardından donanımınızı yükseltebileceğiniz Awoken Titan'larınızı alın. Geriye kalan tek şey, Uyanmış Titan Özüne sağ tıklamanız ve ardından seviyesinin 1000'e kadar fırladığını görmek istediğiniz öğeye tıklamanız.

Nethershard'ları toplamanın en hızlı yolu nedir?

Çiftçilik Nethershards. Nethershards toplamanın en kolay yolu Lejyon İstilalarından Dünya Görevlerini tamamlama Azsuna, Val'sharah, Highmountain ve Stormheim'da görünebilir.

Gizli Wyrmtongue önbellekleri nerede?

Bu nesne şurada bulunabilir: Kırık Sahil (108) .

Blood of Sargeras takas edilebilir mi?

PSA: Kan ticareti yapabilirsiniz Sargeras'ın!!

Shadowlands'te Blood of Sargeras'ı nasıl yetiştirirsiniz?

Ödüller Dünya görevleri 5 Blood of Sargeras olabilir. Bu, Muhafızlarla saygın bir üne kavuşurken elde edebileceğiniz bir omuz büyüsüdür. Bu büyücü size The Broken Isles'taki zindanlardan/baskınlardan/çetelerden Blood of Sargeras alma şansı verir. Zindan patronlarından gelen ganimetler, Blood of Sargeras'ı ödüllendirebilir.