Çiğneme iptal mi edildi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Kurt Haag
Puan: 4.3/5(68 oy)

Gösteri, 2015 ve 2016'da Daytime Emmy ödülleri kazanarak ve sadık hayranlardan oluşan bir lejyon oluşturarak bir hit olduğunu kanıtlayacaktı. The Chew birkaç yıl boyunca beş ev sahibiyle popüler olsa da, her şey mutfakta doğru değildi ve ABC sonunda tariften bıktı, 2018 yazında iptal etmek .

The Chew Neden İptal Edildi?

Carla Hall, Michael Symon ve Clinton Kelly, ABC'nin The Chew'i iptal etmesinden bu yana hayatlarının özel ayrıntılarını paylaşıyor Mario Batali'ye yönelik cinsel saldırı iddiaları arasında . Chew, Mario Batali'ye yönelik cinsel saldırı iddiaları ortaya çıkmaya devam ettiği için bir yıl önce iptal edildi.

The Chew Show İptal Edildi mi?

'The Chew'in sunucuları, duyurulduktan sonra duygusal bir veda etti. gündüz şovu yedi sezondan sonra baltalandı . ... İptal, gösterinin tartışmasız en büyük yıldızı Mario Batali'nin cinsel taciz iddiaları üzerine Aralık ayında kovulmasından aylar sonra geldi.

ABC The Chew'i geri getirecek mi?

The Chew iptal edilmiş olsa da, Carla Hall, Clinton Kelly ve Michael Symon bu önümüzdeki Pazartesi tekrar bir araya gelecek . ... The Chew'in ABC'de son vedasını yayınlamasının üzerinden birkaç ay geçti, ancak yaralı kalplerimiz, TV'nin en sevilen yemek programlarından birini kaybetmenin acısını hâlâ atlatıyor.

Carla Salonu şimdi nerede?

Carla şu anda yaşıyor Washington DC. kocası Matthew Lyons ile.

ABC'nin 'The Chew'i İptal Etmesinin Gerçek Nedeni

27 ilgili soru bulundu

Mario Batali'ye ne oldu?

Batali 2017'deki bir ifşaatta birden fazla kadına cinsel tacizde bulunmakla suçlandı Yemek haber sitesi Eater'da. ... Eater raporunun ardından Batali, Bastianich ile birlikte yönettiği ve sonunda 2019'da elden çıkardığı restoranlardan izin aldı ve ABC'nin eski yemek programı The Chew'in sunucularından kovuldu.

The Chew ne kadar sürdü?

23 Mayıs 2018'de ABC, The Chew'i iptal ettiğini duyurdu. yedi mevsim düşük puanlar nedeniyle. Kaydedilen son bölüm 15 Haziran 2018'de yayınlandı, yeni, ancak önceden kaydedilmiş bölümler 28 Haziran 2018'e kadar yayınlandı ve 7 Eylül 2018'e kadar devam ediyor.

Clinton Kelly şimdi ne yapıyor?

Clinton Kelly HGTV'ler en yeni ev sahibi. ... 8 Ocak'ta saat 20:00'de başlayacak olan Self-Made Mansions'da yaşam tarzı uzmanı ve ABC'nin The Chew ve TLC'nin What Not To Wear programlarının eski sunucularından Clinton Kelly, girişimcilere mükemmel evi aramalarında rehberlik ediyor. .

The Chew tarifleri hala mevcut olacak mı?

The Chew birkaç yıl boyunca beş ev sahibiyle popüler olsa da, her şey mutfakta doğru değildi ve ABC sonunda tariften bıktı ve iptal etti. 2018 yazında .

Şef Batali kaç yaşında?

Mario Batali, tam Mario Francesco Batali, ( 19 Eylül 1960 doğumlu , Seattle, Washington, ABD), 21. yüzyılın başlarında en tanınmış yemek ünlülerinden biri olan Amerikalı şef, televizyon kişiliği, yazar ve lokantacı.

Gordon Ramsay'in net değeri nedir?

Kişisel net geliri olduğu tahmin edilen Ramsay, 63 milyon ABD doları Forbes tarafından 2019, işten çıkarmalar nedeniyle eleştirildi. Ramsay, Macao - Gordon Ramsay Pub & Grill'deki ilk restoranını 2021'de açıldığında yeni The Londoner Macao otel ve kumarhanesinde (eski adıyla Sands Cotai Central) açacak.

Carla Hall, Amerika'daki En Kötü Aşçılarda mıydı?

2005'te Hall, hit yemek pişirme yarışması Top Chef'in yarışmacılarından biriydi. Şovda yarıştı beşinci sezon . Hall iyi bir aşçı olmasına rağmen, en iyi yarışmacı olacağı tahmin edilmedi. Dört kez dokunulmazlık aldı ve üç eleme mücadelesi kazandı.

Carla Hall eğitimli bir şef mi?

Bugün, o bir eğitimli şef Washington, D.C. bölgesinde ve çevresinde birçok profesyonel restoran mutfağında çalışmış ve başarılı bir televizyon kişiliği ve yazarıdır. ... Carla, kocası Matthew Lyons ile DC'de yaşıyor.

Carla Hall vejeteryan mı?

Salon bir kendi kendini ilan eden esnek kim gerçekten eti özlemediğini söylüyor. Aslında, bitki bazlı yemekler pişirmekten hoşlanıyor gibi görünüyor. Biliyor musun, vejeteryan olan kocam için yaptığım en sevdiğim tariflerden biri mangalda kereviz kökü” diyor.

Carla Hall mastektomi geçirdi mi?

Hall'a 10 yıl önce 36 yaşında Evre 2 meme kanseri teşhisi kondu. O zamandan beri 13 ameliyat geçirdi. çift ​​mastektomi ve histerektomi .

2020'nin en zengin şefi kim?

Dünyanın En Zengin Şefi Gordon Ramsay'den 900 Dolarla Daha Zengin...

  • Alan Wong'un bir milyar doları aşan servetiyle dünyanın en zengin şefi olduğu söyleniyor.
  • Modern Hawaii mutfağının vaftiz babalarından biri olarak kabul edilir.
  • Wong, 2009 yılında Başkan Barack Obama için Beyaz Saray'da bir luau pişirdi.

Bobby Flay'in net değeri ne kadar?

Eylül 2019 itibariyle, Flay'in tahmini net değeri 30 milyon dolar .

Hangi ünlü şef hapse girdi?

Jeff Henderson Amerikalı bir şef, çok satan yazar ve popüler konuşmacıdır. Ayrıca kokain için yaklaşık on yıl hapis yatmış eski bir suçlu.

Çiğneme ne olacak?

ABC bugün bir duyuru yaptı. The Chew yedi sezonun ardından iptal edildi , 1454 bölüm, birden fazla Emmy adaylığı ve iki Emmy Ödülü. Gösteri, 2011'de Hall, Kelly ve Symon'un yanı sıra altıncı sezondan sonra geçen yıl diziden ayrılan Daphne Oz ile başladı.

Ne Giymemeli'den Clinton düz mü?

Clinton Kelly bir açık eşcinsel adam ve 2009'dan beri kocası Damon Bayles ile evlidir. Connecticut'ta birlikte yaşıyorlar.