Forks Washington'da ne var?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Judy Williamson MD
Puan: 4.8/5(65 oy)

  • Forks, Washington'da Yapılacak Şeyler.
  • Ağaç Kökü Mağarası.
  • çatal Kereste Müzesi.
  • Forks Ticaret Odası.
  • Sully'nin Arabası.
  • John's Beachcombing Müzesi.
  • Quillayute Nehri.
  • Yağmur Ormanları Sanat Merkezi.

Forks'ta hangi Twilight eşyaları var?

Forks, WA'daki Miller Tree Inn, Cullen Evi Forks kasabası tarafından. Kitabın Cullen'ın evini tanımlamasına benzese de, film versiyonuna hiç benzemiyor.

Forks WA'da bugün yapılacak ne var?

  • Ağaç Kökü Mağarası. Doğa ve Vahşi Yaşam Alanları • Mağaralar ve Mağaralar. ...
  • Quileute Hint Rezervasyonu. 118.
  • çatal Kereste Müzesi. 120. ...
  • Forks Ticaret Odası. 174. ...
  • John's Beachcombing Müzesi. Özel Müzeler.
  • Quillayute Nehri. Suyun bedenleri.
  • Yağmur Ormanları Sanat Merkezi. Sanat Galerileri • Özel Müzeler. ...
  • Fırtına Kralı Korucu İstasyonu. Eyalet Parkları.

Forks in Twilight gerçek bir yer mi?

Kurgusal Twilight evreninin geçtiği gerçek kasaba olan Forks, Olimpiyat Yarımadası'nın kuzeybatı köşesi , Quileute Kabilesinin geleneksel ülkesi. ... 2007'de Forks'un 10.000'in biraz üzerinde ziyaretçisi vardı.

Forks Washington'da vampirler var mı?

Bazıları turizme kayıyor, diğerleri dışarıdan şirketleri getiriyor, ancak Forks vampirlerle yatağa girdi . ... 3.700 nüfuslu kasaba, her yıl hâlâ büyük bir 'Alacakaranlık' turisti akınına uğruyor. Yerel Ziyaretçi Bilgi Merkezine göre, 2017 yılında Forks üzerinden yaklaşık 41.000 ziyaretçi geldi.

Forks, WA // toplam alacakaranlık deneyimi

35 ilgili soru bulundu

Bella Swan'ın evi nerede?

Bu ikonik ev 184 S 6. Cadde, Saint Helens, Oregon , o yönetmen Catherine Hardwicke, Twilight'ta, evet Bella'nın yatak odası da dahil olmak üzere, Swan House çekim yeri olarak kullanmayı seçti - dışarısı ve içi.

Bella'nın Forks'taki evi nerede?

Alacakaranlık'ta Bella Swan'ın evi olarak kullanılan ev artık Airbnb'de geceliği 330$'a kiralanabiliyor. Dizi Forks, Washington'da geçse de, Airbnb aslında Saint Helens, Oregon , Portland'ın yaklaşık 30 mil kuzeyinde. Daha fazla hikaye için INSIDER'ın ana sayfasını ziyaret edin.

Jacob, Bella'nın kızıyla mı evleniyor?

Renesmee, Lucina çocukken onunla oynuyor. Renesmee, Jacob'la evlendi ve Lucina'yı nedimesi yaptı. Bir Amacım Var'da Renesmee hamile olduğunu açıklar.

Edward Cullen bakire mi?

Stephenie Meyer'in 17 yaşındaki Bella Swan'ın Biyoloji sınıfındaki ortağı, düşünceli vampir Edward Cullen ile karşılıklı aşka düşmesiyle ilgili hikayesi Alacakaranlık da öyle. Yıkıcı derecede güzel olarak tanımlanan Edward, şövalyelik ve erdem duygusuna sahiptir. güçlü, 108 yıllık ömrü boyunca bakire kaldı .


Stephanie Meyers neden Forks'u seçti?

Meyer, Forks Belediye Binası'ndaki bir röportajda, orijinal olarak kitabın ilk taslağının Forks olarak adlandırıldığını söyledi. Bunun olduğu fikrini sevdim [Bella'nın] yoldaki büyük çatal , hayatında hangi yöne gideceği gibi.

Forks Washington ziyaret etmeye değer mi?

Forks Washington ziyaret etmeye değer mi? çatallar, Washington ziyaret etmek için harika bir şehir güzel Olimpiyat Yarımadası'na gitmeden önce genellikle keşif üssü olarak kabul edildiğinden. Ayrıca kasaba, popüler Alacakaranlık kitap serisinin geçtiği yer olarak bilinir.

Forks Washington nasıl kokuyor?

FORKS, WA ~ gibi kokuyor kuzeybatı ormanı, yağmur ve bir tutam elma - Arsız Burun.

Washington Eyaletinde Forks adında bir kasaba var mı?

Forks, Washington, ABD Olimpiyat Yarımadası , Olimpiyat dağları ve Pasifik Okyanusu sahilleri arasında. Kuzeybatı Pasifik'in kuzeybatı köşesini keşfederken çatallar ve çevresi size etkileyici bir dizi eğlence seçeneği sunar.


Bella Swan'ın evinde kalabilir misin?

Swan rezidansı yeni bir özel etkinlik için kapılarını açıyor. Bilmiyorsanız, Twilight hayranları Bella Swan'ın Oregon'daki gerçek evini kiralayabilir ve kalabilir.

Cullen'ların evinde kalabilir misin?

Edward Cullen ve Bella Swan'ın 'Şafak Vakti - Bölüm 1'de balayında kaldıkları ev şu an için müsait. Vrbo'da kiralamak . Brezilya villası, iç mekanı dış mekanla harmanlamak için hasır tavanlara ve büyük cam pencerelere sahip lüks bir ağaç evi gibi görünecek şekilde tasarlanmıştır.

Forks Washington güvenli mi?

Forks'ta şiddet veya mülkiyet suçlarının kurbanı olma şansı 51'de 1'dir. FBI suç verilerine göre, Forks, Amerika'daki en güvenli topluluklardan biri değil . Washington'a göre Forks, eyaletin her büyüklükteki şehir ve kasabalarının %60'ından daha yüksek bir suç oranına sahiptir.

Jacob ve Renesmee'nin bebeği var mı?

Jacob ve Renesmee'nin bebeği var mı? Jacob Black ve Renesmee Cullen . Jacob Black, Şafak Vakti'nin 2. Kitabında doğduğunda Bella Swan ve Edward Cullen'ın kızı Renesmee Cullen'a basıldı. Jacob başlangıçta Bella'ya aşıktı ama o Edward'ı seçti ve yarı insan yarı vampir bir melez olan Renesmee'yi doğurdu.


Bella neden Edward'a kötü kokuyordu?

Biyoloji dersi sırasında Edward, sanki ona mide bulandırıcı geliyormuş gibi ona karşı tiksintiyle tepki gösterdi ve daha sonra bunun nedeni olduğu ortaya çıktı. kanının kokusu ona dayanılmazdı sakin kalmaya ve onu incitmemeye çalışıyordu.

Yakup bakire mi?

Renesmee'nin Jacob'a karşı hisleri olduğu açık ve Serena'nın saldırısından sonra ikisi nihayet harekete geçmeye karar verir. ... Renesmee'nin balo gecesi, ikisi sonunda bekaretlerini kaybetmek .

Renesmee Bella'yı neden ısırdı?

Renesmee bebek olmasına rağmen çok zekiydi ve annesi 'Bella'nın ölmek üzere olduğunu biliyordu ve Edward'ın zehrine ihtiyacı olduğunu biliyordu, Bella'yı ısırdı. 'annesi' onu gördüğü andan koparmak için Yeni doğan 'Renesmee', böylece Edward'dan çok ihtiyaç duyduğu zehri alabilsin, böylece yaşamak için savaşma şansına sahip olacaktı.

Renesmee neden tuhaf görünüyor?

baktı CGI bebeğinden çok daha doğal değil , bir şey söylüyor. Animatronikin ne kadar kötü göründüğünü gördükten sonra, gerçek bebeklere ve küçük çocuklara karar verdiler ve hepsinin üzerine Mackenzie Foy'un yüzünün değiştirilmiş bir versiyonunu koymak için CGI kullanmayı seçtiler.


Bella'nın babası onun bir vampir olduğunu biliyor mu?

Bella vampir olduktan sonra, Yakup ona altta yatan doğaüstü dünyayı ve Bella'nın onunla olan ilişkisini anlatır, ancak ona doğrudan bir vampir olduğunu söylemeden. Değişimin neden olduğu şoka rağmen, onunla başa çıkmayı öğrenir ve nihayetinde yeni hayatının bir parçası olarak kalır.

Cullen'ın evini airbnb yapabilir misin?

Cullen evi

Yine, Forks'ta değil ama Portland, Oregon'da . ... Özel mülk olduğundan ve Bella'nın evi gibi bir Airbnb olmadığından, Sıkı Tut, örümcek maymun sahnesini yeniden canlandıramazsınız. Ama kalbinde yapabilirsin.

Bella Swan'ın evini satın alabilir misin?

Alacakaranlık tarihinin bir parçasına sahip olabilirsiniz, çünkü ilk Alacakaranlık filminde Bella Swan'ın evi olarak kullanılan asıl ev, satılık . Ancak St. Helens, Oregon, konut sadece Kristen Stewart hayranları için bir nostalji kaynağı değil. Onunla birlikte gelen gerçek bir tarih seti ile gerçek bir ev.

Bella'nın Forks'taki kamyonu nerede?

Bella'nın Kamyonu

Forks Ziyaret Merkezi, 1411 South Forks Ave. Her Twihard'ın bildiği gibi, Bella'nın 1950'lerin kırmızı Chevrolet kamyoneti Alacakaranlık serisi boyunca başlı başına bir karakterdir.