Sayfalı anlamı var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bret Welch MD
Puan: 4.6/5(13 oy)

1. Çağırmak veya aramak için (bir kişi) adıyla. 2. Çağrı cihazına mesaj göndererek (biriyle) iletişime geçmek için: Akşam yemeğinde doktor çağrıldı.

çağrılmak ne demek?

paged'un İngilizcedeki anlamı

bir kişiyi hoparlör kullanarak aramak (= sesleri yükseltmek için elektrikli bir cihaz) halka açık bir yerde: Havaalanında çağrıldı ve hemen eve dönmesi söylendi.

Biri sizi sayfalarsa ne anlama gelir?

' bana çağrı yap ' birisi bir çağrı cihazı aracılığıyla onlarla iletişim kurmanızı istediğinde kullanılır. Bir çağrı cihazı, onları aramak istediğinizi söyler.

ne demek istiyorsun?

o kişinin adını alenen ilan ettirerek biriyle iletişim kurmak veya kişinin taşıdığı elektronik bir cihaza sinyal göndererek: Doktorlar her saat telesekreterleri tarafından çağrılır. (Cambridge Academic Content Dictionary'den pageın tanımı Cambridge University Press)

Sayfalanmış anlamı nedir?

çağrılır. TANIMLAR1. bilgisayarda bir belgenin önceki sayfasının ekranda görünmesini sağlayan bir tuşa basmak için . Daha sonra tekrar belgenin başına kadar sayfa açtı. .

Segmentli, Sayfalı ve Sanal Bellek

33 ilgili soru bulundu

sayfalama ne demek?

Çağrı: bir bilgisayarın bir aygıtın ikincil deposundan birincil belleğe veri depolayacağı ve alacağı bir bellek yönetimi işlevi . ... Sayfalama, ikincil depolamadaki programların fiziksel depolamanın kullanılabilir boyutunu aşmasına izin verdiği için sanal belleğin önemli bir parçası olarak işlev görür.

Hamileler gerçek bir kelime mi?

hamileler hamile olmak için argo bir terim . Hamileyken, bu hamile olduğunuz bir zamana bir örnektir. Gelişmekte olan bir çocuğu taşımak; hamile.

ne demek istiyorsun?

Sen kısasın' sen ' ve şovlarınız sahipliğini gösterir.

Bana anlam mı?

Bu bağlamda, konuşmacının masada seks istediği anlamına gelir. Urban Dictionary: 'Anlamı, benimle seks yap.' Diğer bağlamlarda, bir kuaföre 'Sırada sen de yapabilir misin?' gibi daha genel bir şekilde 'bir hizmet gerçekleştirebilir miyim?' bu durumda 'beni yap' anlamına gelir 'saçımı kes' .


ne demek istiyorsun?

Tanım ' Sen yapıyorsun , Boo' Urban Dictionary: Bir kişi yargılanmasına neden olacak bir şey yapmak istediğinde ama yine de yapıyorsa.

Birine çağrı yaptığınızda buna ne denir?

bipleyiciler -- ayrıca çağrı cihazları olarak bilinen -- teknolojinin ilerlemesiyle birlikte geliştiler. Bir zamanlar bir bipleyicinin yapabileceği tek şey sayfaları almaktı. Bipleyici hala tek yönlü bir cihazdır, ancak artık metinleri ve sesli mesajları kabul etmektedir.

Bana anlamını söyler misin?

sayfanın anlamı burada bir kişinin yanında taşıdığı bir cihaza gönderilen elektronik bir sinyal . Sinyal alındığında, cihazı taşıyan kişi (çağrı cihazı olarak adlandırılır), birinin bu kişinin kendisini telefonla aramasını istediği bir bip sesiyle uyarılır.

Sayfa telefonda ne anlama geliyor?

Cep telefonu gibi davranır ancak çalmaz ve gönderme işlevi yoktur. Numarayı küçük bir ekranda kısaca gösterir ve doktor bir telefona gider ve kişi çağrı onlara.


Birini çantaya koymak ne anlama geliyor?

1. fiil birini tutuklamak . ... fiil Bir şeyi elde etmek veya elde etmek.

Neden sayfalama kullanıyoruz?

Sayfalama bir fiziksel belleğin bitişik tahsisi ihtiyacını ortadan kaldıran bellek yönetimi şeması . Bu şema, bir işlemin fiziksel adres alanının bitişik olmamasına izin verir.

Sayfalama kelimesi nereden geldi?

Bu terim bir isimdir fiil sayfasının formu 'Adıyla birini çağırma' tanımı olan ve 1904'ten beri var. Bundan yaklaşık dört yüz yıl önce, aynı zamanda 'ayakçı çocuk' anlamına gelen önceki bir isim sayfasından gelen 'katılmak' anlamına da geliyordu.

Beni kasten mi?

1. Birini tamamen yormak ; birini yorma: Maraton beni içeri aldı. Bu zor egzersizler, formda olmayan öğrencilerde yapıldı. 2. Birini öldürmek için: Çok fazla içerseniz, o sigaralar sizi öldürür.


Bir erkek seni yapıyorum dediğinde ne anlama gelir?

Hey, ne düşünüyorsan onu yap kendin için en iyisi, kendi ritmine göre yürü, yapman gereken şeye odaklan, tamam mı? Do you or you do you ifadesi, ne olursa olsun, sizin için doğru olanı yapmak anlamına gelir.

3 ne anlama geliyor?

Anlamı<3. <3 means ' Aşk (kalp şekli) ' Yani şimdi biliyorsun -<3. means 'Love (heart shape)' - don't thank us. YW!

Her zaman olduğun anlamına mı geliyorsun?

Your, bir şeyi size ait olarak tanımlamak için kullanılan ikinci tekil şahıs sıfatıdır. Sizinkini her zaman bir isim veya ulaç takip eder. Sen 'sen'in daralmasıdır ve genellikle şimdiki ortaç tarafından takip edilir (-ing ile biten fiil formu).

* Mesajınızdaki * ne anlama geliyor?

yıldız işareti . Anlamı: Bu kişinin senin kadar havalı olmadığından korkuyorsun. İnsanların bir metinde yıldız işareti kullanmalarının ana nedeni, bir kelimeyi sansürlemektir, örneğin: 'Kızarmış sandviçleri severim, bu yüzden arkadaşlarım bana Monte Cristo'nun C***'si der.


Senin için kısa olan nedir?

'sizin'in yaygın kısaltmalarından biri UR . Örneğin: 'Planlarınız nedir? ' (anlamı: Planlarınız neler?)

Preggy ne demek?

/ (ˈPrɛɡɪ) / sıfat. Yeni Zelanda hamile için gayri resmi bir kelime (def. 1)

Hamilelik testi nasıl pozitif çıkar?

Hamilelik testleri insan koryonik gonadotropin (hCG) adı verilen bir hormon için çişinizi veya kanınızı kontrol edin . Vücudunuz bu hormonu döllenmiş bir yumurta rahminizin duvarına yapıştıktan sonra yapar. Bu genellikle döllenmeden yaklaşık 6 gün sonra olur. HCG seviyeleri hızla yükselir ve her 2 ila 3 günde bir ikiye katlanır.

nakavt ne demek?

geçişli fiil. 1 bazen kaba: hamile bırakmak . 2 İngiliz: uyandırmak, çağırmak. Eşanlamlılar ve Zıt Anlamlar Örnek Cümleler Knock-up Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.