Vesania'da laterit nerede bulunur?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ambrose Goodwin MD
Puan: 4.9/5(44 oy)

Novus'un orman ayı, gezegene çok yakın bir yörüngede, ayın yüzeyindeki dokuları seçecek kadar yakın. Kaşifler için, Delilik Laterit, Titanit ve Lityum stoklamak için harika bir yerdir; ikincisi, gezegenin her tarafında kıvırcık dallarda bulunur.

Laterite Astroneer'de nerede bulunur?

Kaynak. Laterit bulunabilir her Gezegenin yüzeyinin altında .

Desolo Astroneer'da laterit var mı?

Her gezegende laterit madenciliği yapabilirsiniz amonyumun yanı sıra (toprak santrifüjü aracılığıyla), böylece bir Katı itici oluşturabilirsiniz.

Atrox'ta mağaralar var mı?

Evet, tüm gezegenler ve uydular bir mağara sistemine sahiptir. . Atrox'u kazıyorsanız, bir matkabı donatmak ve gücü korumak isteyeceksiniz, bu onu çok daha sorunsuz bir süreç haline getirecektir.

Astroneer'da Desolo'da hangi kaynaklar var?

Desolo, Astroneer'deki tüm gezegenlerde bulunan tüm evrensel kaynakları içerir.

  • Birleştirmek.
  • Reçine.
  • Organik.
  • Kil.
  • Grafit.
  • Kuvars.
  • Laterit.
  • Amonyum.

REsource Run To VESANIA - Egzotik Gezegen - Astroneer Bölüm 9

34 ilgili soru bulundu

En laterit Astroneer hangi gezegende var?

buz . Astroneer'in yıldızından en uzak dünya, pürüzlü buz ve kayalık çıkıntılardan oluşan donmuş bir tundra olan Glacio'dur. Bu büyük ölçüde misafirperver olmayan gezegende kaşifler, Grafit ve Hematit'in daha az sıklıkla ortaya çıktığı büyük miktarlarda Laterit ve Alüminyum bulacaklar.

Vesania'da kuvars var mı?

Şimdiye kadar söyleyebileceğim kadarıyla, Vesania'yı ziyaret etmenin hemen hemen tek nedeni, gezegenin hemen altında çok miktarda bulunan Çinko'dur. yanal ve Kuvars yeraltında yaygındır , ama bunları Sylva'dan alabilirsiniz.

Madness'ta grafit var mı?

Grafit, Vesania'nın yüzeyinde oldukça yaygındır. , ve Amonyum Glacio'da her yerde. Herhangi bir gezegen çekirdeğinde tekneler dolusu grafit bulabilirsiniz. Pek çok gezegenin yüzeyinde amonyum var ama ben Glacio ve Calidor'u aranacak en iyi yerler olarak buldum.

Glacio'da laterit nerede?

laterit var ilk katman mağaraları (koyu mavi) en azından benim için, kırılmaz kayadan kaynak çıkarmak için elde ettiğim bir numara, arazi aracıyla Alt ve Ctrl düğmesiyle oynuyor.

Kil Astroneer'ı nerede bulabilirim?

Kil bulundu gezegenlerin yüzeyinde . Kahverengi bir kayaya benziyor. Normal şekilde hasat edin ve ondan kil alacaksınız. Kaynak blokları da toprağın derinliklerine inecek, bu yüzden biraz bulduğunuzda, büyük bir miktarla sonuçlanmalısınız.

Laterit akvaryum nedir?

Laterit temelde demir açısından zengin bir kil ; çoğu zaman akvaryumlarda fırınlanmış bir ürün olarak granül veya kil toplarda kullanılır ve akvaryumlarda uzun süredir kullanılmaktadır.

Astroneer'da gidilecek en iyi ilk gezegen hangisidir?

Astroneer bir bilim kurgu hayatta kalma oyunudur. Başlamak için zamanınızın çoğu başlangıç ​​için harcanacaktır. gezegen Sylva .

Desolo'da volframit nerede bulunur?

Onu bulmak için, Calidor'daki herhangi bir mağaranın derinliklerine (ish) gitmeniz gerekir, Malakit'e (Bakır cevheri) benziyor ancak altın görünümlü bir renktir ve ... Kaynak ile aynı şekilde istiflenir. Wolframit Desolo'daki mağaralarda ve Calidor'un yüzeyinde . Wolframit, Eritme Fırınına yerleştirildiğinde Tungsten'e dönüşür.

Desolo'da çinko alabilir misin?

sfalerit sadece Sylva ve Desolo'da bulunabilir. Çinko kaynağıdır. Sylva'da, gezegen yüzeyinin altındaki mağaralarda Sfalerit yatakları bulacaksınız. Desolo'nun ayında, onu turuncu kaplı dağlarda ve gezegenin manto katmanlarında bulacaksınız.

Astroneer'daki en nadir kaynak nedir?

astroniyum Astroneer'da nadir bulunan bir kaynaktır.

Astroneer'ın başlangıç ​​gezegeninde hangi kaynaklar var?

toprak Astroneer'deki başlangıç ​​gezegenidir. Uydusu olan tek gezegen: Çorak. Gezegenin yüzeyinde fazla miktarda Bileşik, Reçine, Organik ve yeterince şanslıysa Amonyum, Kuvars ve Kil bulunur.

Glacio'da bileşik var mı?

Bu gezegende bileşik yok .

Astroneer'deki mağaralardan nasıl çıkarım?

aptalca yavaş yavaş bir rampa inşa etmelisin ya da bir eğim tüneli ya da ne değil. ve sonra, birkaç 'seviye' daha yüksekte, biraz dinlenmek için yeni bir mağara bulursunuz. ve bham sizi sonsuzca uçuruma sürükleyen başka bir kuyuya düşer.

Astroneer'da pusulayı nasıl kullanıyorsunuz?

Oyuncular pusulayı etkinleştirebilir Eylem Çarkını (PC'de R) açmak için kontrole basarak ve Pusula simgesini seçerek . Bu, oyuncu bir aracın içinde veya dışındayken herhangi bir zamanda kullanılabilir. Pusula, Gezegenin iç çemberde N ile gösterilen kuzey kutbunun yönünü gösterecektir.