Çılgın balık ne zaman?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Cindy Bode V
Puan: 4.2/5(21 oy)

Çılgın Balık Kedisi, ekranda görünen Çılgın Balık etkinlik aşamasını tamamlayarak açılan Süper Nadir bir Kedidir. her ayın 21'i . True Form, saldırı gücünü ve sağlığını büyük ölçüde artırır.

Nasıl çıldırırsın?

Crazed Cat, kilidi açılan Süper Nadir bir Kedidir. etkinlik aşamasını tamamlayan Çılgın Kedi her ayın 3'ünde ortaya çıkıyor. True Form hızını, saldırı gücünü ve sağlığını artırır. The Battle Cats POP!'da, Ch'de Cosmic Club'ı yendikten sonra onu Rare Cat Capsules'tan alabilirsiniz. 3 Yıldızlararası İstila.

En kolay çılgın kedi aşaması nedir?

En kolayı Çılgın Balık Kedisi . Crazed Tank veya Crazed Titan daha zordu.

En iyi çılgın kedi hangisidir?

Çılgın Kediler Analizi

  • Çılgın Kertenkele Kedisi: Kertenkele Kedisinden daha güçlüdür, diğer parametreler aynıdır, iyi korunursa yüksek DPS için istiflenebilen başka bir menzilli Kedi. ...
  • Çılgın Titan Kedi: Çok tanklı bir birim, bazen yolda zayıf piyonları öldürebilecek uzun dalga saldırısı yapabilir.

En zor manik evre hangisidir?

Çılgın balık benim için en kolay çılgın aşama olabilir ama manik ada şüphesiz en zor manik evredir.

Çılgın Balığı KOLAYCA Yenmek! | Savaş Kedileri

17 ilgili soru bulundu

Çılgın titanı nasıl elde edersiniz?

Crazed Titan Cat, kilidi açılan Süper Nadir bir Kedidir. etkinlik aşamasını tamamlayan Çılgın Titan her ayın 27'sinde ortaya çıkıyor. True Form, sağlığı ve Dalga Saldırıları oluşturma şansını artırır. The Battle Cats POP!'da, Ch'deki Cosmic Club'ı tamamladıktan sonra onu Rare Cat Capsules'tan alabilirsiniz. 3 Yıldızlararası İstila.

Bahamut'a nasıl çıldırırsın?

Evrim. Çılgın Bahamut Kedisine dönüşüyor 10. seviyede . Into the Future Bölüm 3'ü tamamladıktan sonra Awakened Bahamut Cat'e dönüşür ve seviye 20 veya üzeridir.

Zürafa kedimi nasıl geliştirebilirim?

Evrim. Zürafa Kedisine dönüşür seviye 10 . Kedi Biletlerini kullanarak 20+10 seviyesinde Aslan Kediye dönüşür.

Üç tekerlekli bisiklet kedisi iyi mi?

Bu kedi kütle için yararlı -Kısa şarj süresi, yüksek saldırı gücü ve etki alanı nedeniyle çok paranız olduğunda üretin. Bununla birlikte, oyunun ilerleyen bölümlerinde Drama Cats ve Cameraman Cat gibi Area Attack ile çok daha fazla dövüşçü, ondan daha uygun maliyetlidir ve rolünü daha iyi doldurur.


Balık Kedisi iyi mi?

Bu birim, yüksek maliyeti ve yakın menzili nedeniyle erken oyun için pek kullanışlı değildir. Gross Cat ve Lizard Cat gibi uzun menzilli kedileri istiflemek daha iyidir. Ancak öyle karşı yararlı Karanlık İmparator Nyandam çünkü bu düşman bu kadar menzilli kedileri yok edebilir ama Red'e karşı güçlü olan Fish'e karşı pek bir şey yapamaz.

Aktris kedi neye dönüştü?

10. seviyede Ana Kediye dönüşür. Biftek Kedi Aktris Uyanıyor! (ilk aşamada düşebilir, ancak ikinci aşamada garanti edilir) seviye 20 veya üzeri olduğunda.

Paris kedisini nasıl geliştirirsiniz?

Evrim. Paris Kedisine dönüşüyor 10. seviyede . Catfruit kullanarak 30. seviyede Cyborg Cat'e dönüşür.

AX kedisi neye dönüştü?

Evrim. Evrimleşir cesur kedi 10. seviyede. Kedi Biletlerini kullanarak 20+10. seviyede Kara Kedi'ye dönüşür.


Manik dönem ne kadar sürer?

Tedavi edilmezse, bir mani dönemi herhangi bir yerden devam edebilir. birkaç gün ila birkaç ay . En yaygın olarak, semptomlar birkaç haftadan birkaç aya kadar devam eder. Depresyon kısa bir süre sonra gelebilir veya haftalar veya aylar boyunca ortaya çıkmayabilir. Bipolar I bozukluğu olan birçok kişi, bölümler arasında semptomsuz uzun dönemler yaşar.

Manik dönem nasıl bir duygu?

Bipolar bozukluğun manik evresinde, duygulanım yaşamak yaygındır. artan enerji, yaratıcılık ve öfori . Manik bir dönem yaşıyorsanız, dakikada bir mil konuşabilir, çok az uyuyabilir ve hiperaktif olabilirsiniz. Ayrıca tamamen güçlü, yenilmez veya mükemmelliğe mahkum olduğunuzu hissedebilirsiniz.

Manik bir dönemden sonra çöküyor musunuz?

Bipolar depresyon çöküşü genellikle hipomanik veya manik bir bölümün duygusal serpinti . Bir şey bipolar depresyonu tetiklediğinde veya beyindeki kimyasal veya hormonal değişikliklerin bir sonucu olarak da ortaya çıkabilir.

30. seviye çılgın bir kediyi nasıl elde edersiniz?

1600 seviyesinde , Özel Kediler 30. seviyeye yükseltilebilir. Bir oyuncu ödül gereksinimine ulaştığında, yanıp sönen bir 'Pts!' ünlem işareti belirecektir. Oyuncuya bir ödül olduğunu bildirmek için kullanıcı sıralaması düğmesini açın.


Afrodit iyi savaş kedileri midir?

Afrodit arka çizgilere vurma konusunda uzmanlaşmış , iyi bir hasarla 850 menzile ulaşabildiği için gerçekten iyi yaptığı bir iş. Çoğu patronu veya güçlü birimleri, özellikle Uzaylılar ve Master A., ​​Camelle, Le'boin, THE SLOTH ve benzeri gibi uzun menzilli düşmanları kolayca aşındırabilir.

Çılgın tank kedisini nasıl yenersiniz?

Et kalkanlarınızı spamlayın ve izin verin Keskin nisanci çılgın tankı vur, piyonlar çıktığında keskin nişancıyı kapat. Crazed Tank üsse geri dönerse, Uber'iniz onu vurabilir ve yok edebilir.