Dicky iğneler ne anlama geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Dasia Kuhn I
Puan: 4.1/5(12 oy)

'Aptal iğneler' dışında bir şey duymak gerçekten zor. DIKIE EKSİ, 'ДИКИЕ МИНУС'de olduğu gibi, 'SCAV eksi bir' veya 'I' anlamına gelir. SCAV ekibinden birini düşürdü ' ah iyi sen söyledin. arkasındaki yazım gelince, yine: 'дикие минус'

Dicky iğneleri hangi sesli komuttur?

'y'ye iki kez basın . 'Scav Down' yazan satırı veya bir scav öldürdüğünü duyuran satırlar boyunca bir şey bulun. Bir F# tuşuna bağlamak için üzerine sağ tıklayın.

Tarkov'dan Kaçış'ta Scavlar ne diyor?

' Chiki-briki, pal'chik vykin' ' Chiki-bricki, bir şeyi kesme eylemini tanımlamak için kullanılan bir ifadedir. 'Pal'chik vykin', 'parmak atmak' anlamına gelir.

Cheeki Breeki nasıl telaffuz edilir?

Cheeki Breeki ifadesi tek başına her şeyin yolunda olduğu anlamına gelebilir. Orijinal ifadenin İngilizce'ye fonetik çevirisi ' Ah noo cheesei fren i v damké' .

Tarkov'da ses hatlarını nasıl kısayol yaparsınız?

Hareket ve sesli komutlar çarkına şuradan erişilebilir: Y'ye basmak (varsayılan tuş takımı) . Bir komutun üzerinde ulumak ve farenin sağ düğmesine basmak, on iki farklı komuta kadar kısayol tuşlarına izin verir, ancak tüm HELP komutları yalnızca karakter yaralandığında oynayacaktır.

dayzru - Dicky Needles (remix)

43 ilgili soru bulundu

Tarkov'da nasıl yemin edersin?

Beligton. Ya da yapabilirsin çift ​​tıklayın Y'yi seçin ve 'dost ateşi' gibi ifadeleri seçin veya başka . İçlerinde de küfür var.

Cheeki Breeki nedir?

Cheeki Breeki adı, İngilizce'ye çevrilen Rusça 'AH NU CHEEKI BREEKI IV DAMKE' ifadesinden gelir. bir, iki, zirvedesin! ' damada bir kral yapmaktan bahsediyor. Taç işareti, tepenin negatif alanı içinde gizli bir dama tahtası deseni içerir.

Cheeki Breaki nasıl kullanılır?

Cheki breeki ifadesi, içinde popüler hale gelen birçok alaycı memden biridir. S.T.A.L.K.E.R. oyunlar . Haydutlar, oyuncuya saldırmadan önce bu ifadeyi kullanır. Birisi büyük bir üste bir haydutla karşılaşırsa, cheesei breeki deyiminin müzikal bir bileşeni de olacaktır.

Breeky ne anlama geliyor?

Filtreler . Kırılma göstergesi; kolayca kırılan . Achy, kırık.

Birinin oyuncu scav olup olmadığını nasıl anlarsınız?

Gördüğüm kadarıyla, gerçekten söylemenin tek yolu onların hareketi . Oyunun geliştiricileri, onlara koşma, yemek yeme, yalın vb. gibi yetenekler eklediklerinde işi daha da zorlaştırdılar, ancak siz oynarken, zaman içinde bir oyuncu scav'inden bir AI'ya hala söyleyebileceksiniz.

Savage tarkov'da ne anlama geliyor?

'Vahşi' 'bağlı olmayan' .

Scavlar içebilir mi?

Oyuncu davranışını taklit eden bir hareketle, Scav'lar artık dost olup olmadıklarını kontrol etmek için birkaç saniyeliğine diğerlerini hedef alacak. Hatta dergiyi kontrol etmek ve yemek/içmek gibi hareket halindeyken bazı hızlı bakım işlemlerini bile yapabilecekler.

Boris'in hayatı Rus mu?

Kendini şöyle tanımlıyor estonyaca , ancak menşe ülkesi doğrulanmadı, çünkü yalnızca bir 'Slav ülkesinden' olduğunu belirtti. Estonya'da ikamet ettiğini ve çalıştığını doğrulamasına rağmen, Estonca konuşmuyor. Boris'in muhtemelen Rusya'nın küçük bir şehri olan Norilsk'te doğduğuna dair kanıtlar var.

Apartje'ye ne oldu?

Apartje (ö. 9 Ekim 2016), bir Alman YouTuber, çok ünlü bir hardbas yapımcısı ve bir üniversite öğrencisiydi. ... Maalesef 2016'da öldü aşırı dozda eroinden .

Scav'ları PMC olarak öldürdüğünüz için scav Karma'yı kaybeder misiniz?

Kooperatif çıkarma alanında bulunan bir PMC'yi öldürürseniz, bu 1 karmayı kazanamazsınız) Eğer bir çöpçü iseniz ve bir akıncı öldürürseniz 0,5 karma kazanmalısın (Akıncıları öldürmek PMC'lerden daha kolaydır ve tüm teçhizatları baskınlarda bulunur, bu nedenle büyük bir ödül almamalısınız.

Oyuncu Scav'lerini öldürmek, scav karmasını etkiler mi?

: PMC'ye ekstrakte yardımcı olan Scav, herhangi bir ek Scav karması almaz, ancak PMC alır. : Bu öldürülen oyuncunun sahip olduğu her Scav öldürmesiyle değer artar bu baskında.

Scav karmamı nasıl kontrol ederim?

Mevcut haliyle Scav Karma ve Fence Reputation aynı şeydir ve bu kılavuzda birbirinin yerine kullanılmaktadır. Scav Karma'yı nasıl kontrol edeceğinizi merak ediyorsanız tüccar pencerenizi Fence ile istediğiniz gibi açın diğer Tarkov tüccarları için (aşağıdaki resimde 0,25).